این نون چیز برگر خونگی فوق‌العاده‌ست. پیشنهادم اینه که از دستش ندید.


مواد لازم  برای تهیه نان چیز برگر خونگی

  • ۳۶۰ گرم آرد
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری سرخالی شکر
  • ۱ قاشق چای خوری خمیرمایه
  • ⅘ لیوان شیر ولرم
  • ۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده

مواد میانی

  • صد گرم گوشت چرخ شده
  • نصف یک عدد پیاز رنده شده
  • نمک و فلفل
  • سس مخصوص (ترکیب مایونز + کچاپ + سس خردل)
  • چند عدد قارچ خردشده (اختیاری)
  • ۱ عدد گوجه خرد شده (اختیاری)
  • پنیر پیتزا یا گودا به مقدار لازم

دستور پخت نان چیز برگر خانگی

طرز تهیه نان چیز برگر خانگی متفاوت و خوشمزه
تمام مواد لازم خمیر را به جز کره با هم ترکیب کنید.

کره را به خمیر اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.

روی خمیر را با پارچه پوشانده در یک جای گرم قرار دهید تا حدود یک ساعت استراحت کند.

مواد میانی را حاضر کنید: پیاز و سیر را مقداری تفت دهید تا طلایی شود. گوش را اضافه کنید و سرخ کنید.

قارچ و گوجه خرد شده را هم اضافه کنید و چند دقیقه اجازه دهید تا تفت بخورند.

ادویه ها را به همراه سس سویا اضافه کرده، مقداری آب هم به تابه اضافه کنید در آن را ببندید و اجازه دهید چند دقیقه مواد با حرارت ملایم کامل بپزند .

نان‌ها را به ۱۲ قسمت یا کمتر تقسیم کنید.هر قسمت را باز کنید. مقداری مواد میانی به همراه سس مخصوص و پنیر داخل آن قرار داده و بقچه کنید و ببندید.

نانها را در سینی فر قرار دهید . روی آنها را با پارچه نازکی پوشانده و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه در جایی گرم استراحت کند تا حجم آنها هم زیاد شود.

بعد از استراحت روی نانها را با ترکیب زرده ی تخم مرغ زده شده و شیر رومال کرده و دانه کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه نان‌ها را بپزید و میل کنید.