این نون چیز برگر خونگی فوقالعادهست. پیشنهادم اینه که از دستش ندید.
مواد لازم برای تهیه نان چیز برگر خونگی
- ۳۶۰ گرم آرد
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ۲ قاشق غذاخوری سرخالی شکر
- ۱ قاشق چای خوری خمیرمایه
- ⅘ لیوان شیر ولرم
- ۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
مواد میانی
- صد گرم گوشت چرخ شده
- نصف یک عدد پیاز رنده شده
- نمک و فلفل
- سس مخصوص (ترکیب مایونز + کچاپ + سس خردل)
- چند عدد قارچ خردشده (اختیاری)
- ۱ عدد گوجه خرد شده (اختیاری)
- پنیر پیتزا یا گودا به مقدار لازم
دستور پخت نان چیز برگر خانگی
تمام مواد لازم خمیر را به جز کره با هم ترکیب کنید.
کره را به خمیر اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید.
روی خمیر را با پارچه پوشانده در یک جای گرم قرار دهید تا حدود یک ساعت استراحت کند.
مواد میانی را حاضر کنید: پیاز و سیر را مقداری تفت دهید تا طلایی شود. گوش را اضافه کنید و سرخ کنید.
قارچ و گوجه خرد شده را هم اضافه کنید و چند دقیقه اجازه دهید تا تفت بخورند.
ادویه ها را به همراه سس سویا اضافه کرده، مقداری آب هم به تابه اضافه کنید در آن را ببندید و اجازه دهید چند دقیقه مواد با حرارت ملایم کامل بپزند .
نانها را به ۱۲ قسمت یا کمتر تقسیم کنید.هر قسمت را باز کنید. مقداری مواد میانی به همراه سس مخصوص و پنیر داخل آن قرار داده و بقچه کنید و ببندید.
نانها را در سینی فر قرار دهید . روی آنها را با پارچه نازکی پوشانده و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه در جایی گرم استراحت کند تا حجم آنها هم زیاد شود.
بعد از استراحت روی نانها را با ترکیب زرده ی تخم مرغ زده شده و شیر رومال کرده و دانه کنجد بپاشید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه نانها را بپزید و میل کنید.