کباب چاناک یا چاناک کبابی رو اگه تا حالا امتحان نکردید، پیشنهاد می کنم حتما دست به کار بشید و این خوشمزه رو از دست ندید!
مواد لازم برای تهیه کباب چاناک
- 2 عدد بادمجان بزرگ
برای مواد روی بادمجان:
- 1 استکان کوچک روغن زیتون
- 300 گرم گوشت چرخ کرده
- 2 عدد پیاز بزرگ
- 3 تاا 4 عدد فلفل
- 3 عدد گوجه فرنگی
- 3 حبه سیر
- 1 قاشق مرباخوری رب
- فلفل سیاه و زیره هر کدام 1 قاشق چای خوری
- 1 قاشق مرباخوری نمک
- مقداری جعفری خرد شده
طرز تهیه چاناک کبابی ترکیه ای
پوست بادمجان ها را یک در میان بکنید و به شکل ضخیم حلقه ای ببرید. داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. با فرچه روی بادمجان ها روغن بمالید و در فر 200 درجه تا وقتی که سرخ شوند بپزید.
برای مواد رویی پیاز و فلفل خرد شده را داخل روغن زیتون تفت دهید. گوشت چرخ کرده و رب را اضافه کرده تفت دهید. گوجه فرنگی و سیر خرد شده ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و 10 دقیقه با در بسته
بپزید. نزدیک به زمان برداشتن از روی اجاق جعفری را اضافه کنید.
با پشت یک قاشق مرباخوری وسط بادمجان های کبابی شده را فشار بدید تا گود شود و داخل هر بادمجان 2 قاشق غذاخوری مواد گوشتی بذارید. برش گوجه فرنگی و فلفل را روی بادمجان ها
بذارید. مقداری رب را داخل آب حل کنید و لابلای بادمجان ها بریزید در فر 180 درجه از قبل گرم شده 35 دقیقه بپزید. نوش جان