کاپ کیک باقلوایی یه شیرینی خاص و خوشمزه با یه دستور خفن، لاکچری و دلبرانه که عاشقش میشید!
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک باقلوایی
- كره 120 گرم به دماي محيط رسيده
- شكر 120 گرم
- تخم مرغ دو عدد
- آرد صد گرم يا سه چهارم پيمانه
- پودر بادام 40 گرم يا يك سوم پيمانه(ميتونيد ارد رو جايگزين كنيد) منظور بادام بدون پوست كه مثل ارد پودر شده
- بيكينگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
- گلاب يك قاشق چای خوری
- عرق بهار نارنج يك قاشق چای خوری
- رنده پوست ليموي زرد دو قاشق چای خوری (ميتونيد حذف كنيد)
- پنج ورقه خمير باقلوا( يوفكا يا فيلو)
- كره اب شده به ميزان لازم
- پسته و گل رز خشك براي تزيين
- شربت بار برای روی کاپ کیکها
دستور پخت کاپ کیک باقلوا با خمیر یوفکا
ابتدا آرد، بيكينگ پودر، ارد بادام رو خوب الك كنيد.
كره و شكر رو با همزن زده تا كاملأ كرم رنگ بشه.
تخم مرغ رو يكي يكي بهش اضافه كنيد و بترتيب گلاب و بهار نارنج و پوست ليمو رو.
با همزن رو دور كند بزنيد و ارد رو بهش اضافه كنيد مواد رو مخلوط كنيد.
قالب كاپ كيك رو كاغذ گذاشته يا مثل من كره بزنيد و ارد الك كنيد و با اسكوپ سايز بزرگ بستني يك اسكوپ توي هر كپسول يا قالب بريزيد دقيقأ ده عدد كاپ كيك ميشه.
حالا خمير يوفكا رو يك ورقه برداريد كره اب شده رو كاملأ روش برس بزنيد بطوري كه تمام سطح خمير رو پوشش بديد.
سپس خمير رو مثل گل فقط با دست جمع كنيد مواظب باشيد پوره نشه و ارام بذاريد روي مايه كاپ كيك.
به همين صورت ادامه بديد تا ده عدد كاپ كيك شما اماده بشه، فر رو ۱۸۰درجه سانتيگراد گرم كنيد و بگذاريد بمدت 18-20 دقيقه ،بازم زمانش بستگي به فر شما داره.
در اخر از كنار با خلال دندون چك كنيد.
شربت عفرونی اماده شده به دماي محيط رسيده رو روش بريزيد و با پسته و گردو خرد شده تزيين كنيد و بذاريد كنار سرد بشه.