اگر می‌خواهید یک دسر خنک برای ساعت‌های چای درست کنید، اگر به دنبال دستوری هستید که هم طعم و هم ظاهر آن را تحسین کند، دستور کیک رولی طرح‌دار زرافه‌ای خوشمزه برای شماست.

مواد لازم برای تهیه کیک رولی طرح زرافه

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 لیوان شکر گرانول (میزان فنجان 200 میلی لیتر)
  • یک چهارم لیوان روغن (50 میلی لیتر)
  • یک چهارم لیوان شیر (50 میلی لیتر)
  • کمی بیشتر از نصف لیوان آرد (60 گرم)
  • 3 قاشق غذاخوری کاکائو
  • یک چهارم فنجان آب گرم

برای کرم

  • 1 بسته کرم شانتی
  • نصف لیوان شیرسرد یا آب
  • 2 عدد موز

دستور پخت کیک زرافه ای رولی

طرز تهیه کیک زرافه ای رولی
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. نصف لیوان شکر گرانول را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. (بقیه شکر را با سفیده همزن میزنیم)

شیر، روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. 4 قاشق غذاخوری از ملاتی را که آماده کردید جدا کنید. از آن برای دادن الگوی زرافه استفاده خواهیم کرد.

کاکائو را درمقداری آب داغ باز کنید و داخل مایه کیکی که آماده کرده اید بریزید و سپس هم بزنید.

شکر باقیمانده را داخل سفیده هایی که جدا کرده اید بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود.

2 قاشق غذاخوری سفیده تخم مرغ را در مخلوطی که کنار گذاشتیم می ریزیم تا الگوها زارافه درست کنیم مخلوط می کنیم.

قسمت باقیمانده را داخل مخلوط کاکائویی خود بریزید و با کمک کاردک به آرامی مخلوط کنید. فر را روی 150 درجه تنظیم کنید.

با ریختن مخلوطی که کنار گذاشتید (برای طرح زارفه ای) روی سینی فر با کاغذ روغنی پوشانده مخلوط را در کیسه ریخته و، الگوی زرافه بکشید سپس در فر از قبل گرم شده به مدت 3 دقیقه بپزید.

سپس آن را از فر خارج کرده و مایه کیک را روی آن بریزید و با کمک کفگیر آن را پهن کنید. در فر 150 درجه حدود 25 دقیقه بپزید.

مایه کیکی را که از فر درآورده اید روی سیم خنک کننده قرار دهید. در همین حین کرم را آماده کنید. سپس با کمک کاردک روی کیک خود خامه را روی کیک بمالید.

موز را روی آن اضافه کرده و به شکل رول تا کنید. 2-3 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس می توانید برش بزنید و سرو کنید.