برای تهیه کیک تیتان دوتا کیک ۳ تخم مرغی درست کردم داخل قالب سایز ۱۸، می تونید مواد کیک را دوبرابر کنید وداخل قالب سایز ۲۳ بپزید. با ۳ تخم مرغ مینی کیک خواهید داشت. سایز قالب مناسب مینی کیک ۱۵.
کرم استفاده شده دراین کیک ترکیب کره وشیر عسلی کاراملی. شده هست بهتره کره گیاهی استفاده کنید که خیلی چرب نشه وطعم وبوی خاصی نده.
برای کاراملی کردن شیر عسلی یه قابلمه پر از آب بردارین قوطی را داخلش قرار بدین روش باید پر از آب باشه وبا حرارت کم حدود ۵ تا ۸ ساعت قوطی را بجوشانید من ۵ ساعت جوشوندم.
این کار را می تونید داخل زودپز پر از آب به مدت ۲ ساعت انجام بدین که من پیشنهاد نمی کنم خطرناکه.
توجه کنید شیر عسلی هر چه بیشتر بجوشه رنگش تیره تر وسفتتر میشه پس اگر سس سفتتری خواستین ۷ تا ۸ ساعت بجوشونین
دستور پخت کیک تیتان خوشمزه و مجلسی
دستور کیک نسکافه ای اسفنجی
- تخم مرغ درشت ۳ عدد
- شکر ۷۵ گرم ( ۱/۲ پیمانه اندازه بند انگشت خالی)
- نسکافه گلد یا کلاسیک یا قهوه ۱ قاشق سوپخوری
- اب جوش ۱ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱ قاشق سوپخوری
- آرد ۸۰ گرم (۱/۲پیمانه پر)
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سفیده را با همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد.
زرده مابقی شکر ووانیل را نیز با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ وحجیم شود.
سپس مخلوط نسکافه اب جوش و روغن را اضافه و مخلوط کنید.
سفیده فرم گرفته را به زرده اضافه وکمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر هم بزنید تا مایه یکدست شود.
درون قالب بریزید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید
پس از پخت وسرد شدن کیک ها را برش بزنید بین هر لایه کیک یک لایه نازک کرم کاراملی بریزید و مقداری گردو درنهایت با کرم کاور و تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه کرم کاراملی
- کره همدمای محیط ۱۵۰ گرم
- پودر قند ۲۰ گرم (قابل حذف)
- شیر عسلی کاراملی یک قوطی
کره کمی نرم را با پودر قند مخلوط کنید هم بزنید تابشه سپس شیر عسلی کاراملی کاملا خنک را اضافه ومخلوط کنید. اگر کرم شل بود کمی داخل یخچال قرار دهید.
برای قسمت شکلاتی از کرم کاراملی و پودر کاکائو استفاده کنید.