کیک تیرامیسو شکلاتی کافی شاپی و دیگر هیچ! اصلا چیز دیگه ای هم لازمه مگه؟
مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی کافی شاپی
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- آرد ۱۵۰ گرم
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- آب جوش ١/٣ پیمانه
- وانیل ١/٢ قاشق چای خوری
- قهوه دم کرده یااسپرسو ٢ قاشق غذاخوری (قابل حذف)
مواد لازم برای تهیه کرم تیرامیسو
- زرده تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ٣ قاشق غذاخوری
- وانیل ١/۴ قاشق چای خوری
- پنیر ماسکارپونه ٢۵٠ گرم
- خامه قنادی ٢۵٠ گرم
- پودر کاکائو به میزان لازم
- قهوه یا اسپرسو (به میزان لازم)
دستور پخت کیک تیرامیسو شکلاتی کافی شاپی
در ابتدا فر رو روی ١٨٠درجه روشن و گرم کنید.
سفیده و زرده های تخم مرغ رو جدا کنید. در ظرفی تمیز و خشک، سفیده ها رو هم بزنید تا کمی فرم بگیره.
نیمی ازشکر رو کم کم اضافه کنید و هم زمان با همزن برقی بزنید.
هم زدن رو تا جایی ادامه بدیدکه وقتی همزن رو خارج میکنید سفیده ها به شکل قله ثابت بمونه. بعد داخل یخچال بذارید.
زرده ها و باقیمانده شکر رو هم بزنید و وانیل رو هم اضافه کنید. ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ بشه و حالت روبانی بشه.
آب جوش و قهوه روبه مخلوط زرده اضافه کنید و همزمان مخلوط رو هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و در چند مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید.
بعد سفیده ها رو به مخلوط زرده و آرد اضافه کنید و به آرامی فولد کنید تا پف سفیده ها ازبین نره.
این مرحله خیلی مهمه. اگر به درستی انجام نشه کیک پف نمیکنه.
کف قالب ١٨سانتی کاغذ روغنی بیندازید. مواد رو داخل قالب بریزید. سطح روی کیک روصاف کنید. قالب رو داخل فر گرم شده بذارید، حدود ۴۵ تا ۵٠ دقیقه.
بعد از ۴۵ دقیقه تست کنید و از پختش مطمئن بشید. بعد از پخت کامل، از قالب خارج کنید و روی توری بذارید تا سرد بشه.
برای تهیه کرم تیرامیسو زرده تخم مرغ و شکر رو با هم مخلوط و ویسک کنید تا یکدست بشه. سپس کاسه حاوی زرده و شکر رو روی بخار کتری قرار بدید تا بن ماری شود.
سطح زیرین کاسه با آب جوش برخورد نداشته باشه. حدودا ١٠دقیقه روی بخاربن ماری کنید و مرتب هم بزنید تازمانی که کمی غلظت پیدا کند.
بعد از روی حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا سرد بشه. روش سلفون بکشید و تو یخچال بذارید.
کامل که سرد بشه، غلظتش بیشتر میشه. حالا پنیر ماسکارپونه رو به مخلوط زرده اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه.
خامه قنادی رو فرم بدید و به مخلوط زرده و پنیر اضافه کنید تا مخلوط یکدست بشه.
کرم رو داخل قیف بریزید. کیک رو برش بدید.
قهوه رو روی کیک براش بزنید و سطح کیک رو به قهوه آغشته کنید. یه لایه کرم روی کیک آغشته به قهوه بزنید.
لایه بعدی کیک رو بذارید و دوباره همین کار رو تکرار کنید.
تا آخر، از کرم اگر موند دور کیک رو خامه کشی و تزیین کنید و بعد بذارید تو یخچال یک شب بمونه و پودرکاکائو روش الک کنید و تزیینش کنید. نوش جان