کیک سیب زمینی با مرغ برای تنوع دادن و برنامه غذایی عالیه. کیک سیب زمینی، انواع مختلفی داره، اما بنظر من این رسپی یکی از بهترین هاست. امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک سیب زمینی با مرغ
- ماست یک چهارم پیمانه
- کره آب شده ۵۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد
- سینه مرغ مکعبی ریز شده ۱۵۰ گرم
- سیب زمینی نیم پز شده و نگینی خرد شده ۲۰۰ گرم
- پنیر پیتزا یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
- آرد ۴ الی ۵ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم
- پیازچه و فلفل دلمه ای در صورت تمایل
دستور پخت کیک سیب زمینی با مرغ و پنیر پیتزا
برای شروع ابتدا سینه مرغ نگینی را با کمی آب لیمو، نمک و فلفل و کمی روغن و آویشن مرینیت کرده (به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم.)
در تابه یک قاشق غذاخوری روغن یا کره ریخته و مرغ را تفت داده و سپس روغن اضافه آن را گرفته و کنار گذاشته تا از حرارت بیافتد.
حالا بیکینگ پودر را در ماست ریخته و کنار میگذاریم.
در کاسه ای مناسب کره آب شده، تخم مرغ، نمک، فلفل و آویشن را با همزن میزنیم تا یک دست شود. ترکیب ماست و بیکینگ پودر را اضافه کرده و در حد مخلوط شده با همزن میزنیم.
سیب زمینی نیم پز را نگینی خرد شده را به همراه مرغ پخته شده به مخلوط بالا اضافه میکنیم. (پیازچه و فلفل دلمه ای خرد شده را هم در همین مرحله اضافه کنید.)
آرد را قاشق قاشق اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد به انسجام برسد. (من ۴ قاشق آرد زدم).
نیمی از پنیر پیتزا را اضافه کنید و مخلوط میکنیم.
کف قالب ۱۸ یا ۲۰ سانت را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب را روغن زده و آرد پاشی می کنیم.
مواد را در قالب ریخته و به مدت حدودی ۳۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه میگذاریم.
وقتی حدود ۲۰ دقیقه از زمان پخت گذشت، قالب را بیرون آورده و نیم دیگر پنیر پیتزا را روی کیک ریخته و مجدد در فر گذاشته و زمان میدهیم تا پنیر رویه کاملا طلایی شود.
میتونید این کیک را در قالب مافین هم بریزید و بپزید.
نوش جان