کیک سیب و هویج و دارچین بسیار بافت نرمی داره و خیلی خیلی خوشمزه است. بارها درست کردم. امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه کیک سیب و هویج و دارچین

  • تخم مرغ چهار عدد
  • هویج رنده شده (رنده ریز) یک پیمانه
  • سیب نگینی خرد شده یک پیمانه
  • آرد یک و نیم پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
  • شکر یک پیمانه سر خالی
  • گردو خرد شده نصف پیمانه (به دلخواه)
  • روغن دو سوم پیمانه
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر دارچین یک قاشقچای خوری

دستور پخت کیک سیب و هویج و دارچین بسیار خوشمزه و نرم

طرز تهیه کیک سیب و هویج و دارچین

قبل از شروع ابتدا مواد داخل یخچال مانند تخم مرغ، وانیل و … را یک ساعت قبل، از یخچال خارج کرده تا با محیط هم دما شود.

برای شروع ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی شکسته و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید ،با همزن تا جایی هم بزنید که کرم رنگ و کشدار شود، همچنین حجم آن دو برابر شود.

روغن را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

سیب ها را پوست بگیرید. سیب های نگینی شده، هویج رنده شده، گردو خورد شده و دارچین را جدا جدا اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.

هویج رنده شده را به آرامی داخل آبکش فشار دهید تا آب اضافی اگر دارد گرفته شود. (حواستان باشد به هیچ عنوان فشرده نکنید و تمام آب هویج را نکشید.)

مخلوط آرد و بکینگ پودر را طی سه مرحله اضافه کرده و با لیسک در یک جهت به آرامی هم بزنید تا آرد به خورد مواد رفته و مایه کیک یکدست شود.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل روشن کنید.

قالب را چرب مایه کیک را داخل قالب ریخته و در طبقه وسط فر قراردهید.

حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه زمان لازم است تا کیک پخته و آماده شود. نوش جان

نکات مهم تهیه کیک سیب و هویج و دارچین

  • برای کیک های میوه ای بهتر است از قالب های میان تهی استفاده کنید.
  • اگر فکر میکنید احتمال دارد کیک به قالبتان بچسبد، قبل از ریختن مایه کیک آن را با کره حسابی چرب و آرد بپاشید، سپس مایه کیک را به داخل آن انتقال دهید.
  • سعی کنید از یک ساعت قبل مواد مورد استفاده در کیک را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد.
  • اضافه کردن گردو کاملا دلخواه بوده می تونید حذف کنید.
  • می توانید بعد از پخت روی کیک را پودر قند بپاشید.
  • کیک میوه ای بوده و به خاطر استفاده میوه در بافت آن، کیک نسبت به کیک های بدون میوه حالت تری بیشتری دارد.