کیک شور یه میان وعده یا عصرونه خوشمزه و متفاوته که برای مهمونی ها و دورهمی ها و به خصوص برای جشن تولد بچه ها هم عالیه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک شور

مواد لازم برای خمیر

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
  • روغن مایع ۲/۳ پیمانه سرخالی باشه
  • ماست خامه ای و شیرین ۱ پیمانه
  • نمک و فلفل از هر کدوم ۱ قاشق چای خوری

مواد لازم برای مواد میانی

  • گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۷ تا ۸ تا دونه
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد من نصف از دو رنگ ریختم
  • سیر ۳ تا حبه
  • پیاز ۱ عدد
  • ادویه های دلخواه پودر پیاز و آویشن و پاپریکا و پولبیبر
  • نمک و فلفل و زردچوبه
  • پنیر پیتزا

دستور تهیه کیک شور

طرز تهیه کیک شور

مواد میانی رو طبق روال درست کنید و بذارید کنار، به غیراز گوشت بقیه موادتون قابل جایگزینی هست ولی مواد روتین همینهاس دیگه، حالا بنا به ذائقه خودتون میتونید از سبزیجات دیگه هم در کنار بقیه استفاده کنید.

برای خمیر تخم مرغ ها رو به همراه نمک و فلفل و یه ریزه وانیل با همزن خوب بزنید تا کرمی و حجیم بشه.

تو مرحله بعد ماست و بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن ترکیب کنید.

در نهایت مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم کم به مواد دیگه اضافه کنید و خوب با لیسک هم بزنید که گلوله های آرد از هم باز بشن.

قالبتون رو با کره خوب چرب کنید.

نصفی از مایه خمیری رو داخلش بریزید، حالا مواد گوشتی رو بریزید روش، مواد گوشتی رو از اطراف قالب فاصله بدید چون میسوزن و کارتون بدشکل میشه.

بعد پنیر پیتزا رو بریزید روی مواد گوشتی و اگه دوست داشتید مثل من روی پنیر یه عالمه آویشن بریزید و دوباره بقیه مواد خمیری رو بریزید روی مواد میانی و خوب مواد خمیری رو صاف و پهن کنید تا هیچ قسمتی از مواد گوشتی بیرون نمونه و کاملاً با خمیر کاور بشه.

بذارید داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ نیم ساعت (بسته به توان و قدرت فرتون تایم میتونه متغیر باشه، قلقل فرتون رو بدونید و چک کنید.)

انواع فر برقی، سولاردوم، توستر، آون، ۱۶۰ درجه سانتی گراد

دستور تهیه کیک شور

این کیک شور رو مثل کیک های شیرین داخل فر دستساز یا توی قابلمه هم میتونید درست کنید، فقط شعله پخش کن و دمکنی یادتون نره.

من موادم رو داخل قالب با جنس پیرکس 20 ×19 ریختم.

تایم پخت من بیشتر از نیم ساعت شد، چون دوست داشتم نون برشته و طلایی بشه، حواستون باشه زیاد توی فر نمونه که نونش خشک و سفت بشه.