یه غذای خوشمزه و متفاوت و فست فودی به اسم کیک تست ژامبون. اگه از غذاهایی که توش پنیر داره خوشتون میاد حتما این غذا رو هم دوست خواهید داشت. مواد اولیه اش هم ساده و در دسترسه. امیدوارم بپزید و از خوردنش لذت ببرید. این شما و این هم کیک تست ژامبون پنیری.

مواد لازم برای تهیه کیک کالباس با نان تست

  • نان تست ۱ بسته
  • ژامبون با طعم دلخواه حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
  • پنیر لازانیای ورقه ای یا چدار ورقه ای ۲ بسته
  • پنیر پیتزا نصف لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد + ۳ عدد
  • شیر ۱ و نیم لیوان + ۱ و نیم لیوان
  • کره ۳۰ گرم
  • آرد ۳۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه کیک نان تست و ژامبون

طرز تهیه کیک کالباس با نان تست

ربای شروع ابتدا لبه های نان تست را با چاقو بریده کنار میگذاریم. روی نان ها با وردنه میکشیم نازک شوند. داخل کاسه ای، ۲ تا تخم مرغ را میزنیم یکدست شوند.

سپس با قاشق از تخم مرغ به یک لبه ی نان زده و نان دوم را روی آن لبه گذاشته فشار میدهیم فیکس شود. این کار را ادامه می دهیم تا همه ی نان ها تمام شود.

در ادامه روی نان ها ژامبون ها را چیده و روی آن هم پنیر ورقه ای با طعم دلخواهمان را میچینیم و در آخر با رولت بر، نان ها ی آماده را از وسط برش می دهیم.

طرز تهیه کیک نان تست و ژامبون

شروع میکنیم به رول کردن نان ها. باید محکم رول کنیم تا مواد میانی بیرون نریزد. وقتی همه را رول کردیم یک رول بزرگ نان های به هم چسبیده داریم.

رول را داخل قالب کمربندی می گذاریم. داخل کاسه ای، ۳ تا تخم مرغ و ۱ و نیم لیوان شیر و نمک و فلفل را با همزن دستی می زنیم تا یکدست شود و مایه ی آماده شده را با ملاقه روی کیک می ریزیم تا همه جایش یکدست پخش شود.

کیک را در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه میپزیم.

کیک نان تست و ژامبون

کره را در تابه گرم کرده آرد افزوده و تفت می دهیم سپس شیر و نمک و فلفل می افزاییم و هم میزنیم تا بجوشد. پس از آنکه غلیظ شد از روی حرارت برمی داریم. کیک را از فر بیرون آورده و رویش اول سس بشامل و سپس پنیر پیتزا میریزیم و در فر به مدت ۵ دقیقه گریل میکنیم روی پنیر طلایی شود. نوش جان