این کیک موز و شکلات چیپسی بافت و عطر بی نظیری داره و در عین حال بسیار خوشمزه هم برای عصرانه و یا صبحانه بسیار مناسبه.
مواد لازم برای تهیه کیک موز و شکلات
- آرد ۲ پیمانه سرخالی (۲ قاشق غذاخوری از ۲ پیمانه کمتر)
- شکر قهوه ای یک چهارم پیمانه (قابل جایگزینی با شکر سفید)
- شکر سفید نصف پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- روغن مایع نصف پیمانه
- موز یک عدد بزرگ یا یک پیمانه کاملاً سر خالی پوره شده با چنگال
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- در صورت حذف ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافه شود
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- موز برای تزئین روی کیک عدد
- چیپس شکلاتی برای داخل کیک و تزیین روی کیک ۱/۳ پیمانه
- دارچین ۱ قاشق چای خوری اختیاری (من نزدم)
- قالب لوف من ۲۵×۱۴ بود در قالب گرد ۲۵ هممیتونید درست کنید
دستور پخت کیک موز و شکلات چیپسی بسیار خوشمزه
برای شروع ابتدا شکرها و تخم مرغ را با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه میزنیم تا کاملا حجیم و کشدار بشه.
بعد پوره موز را اضافه میکنیم با همزن می زنیم همچنین روغن مایع وقتی خوب مخلوط شدن مخلوط مواد خشک شامل آرد بکینگ بودر و جوش شیرین است و قبل از بار الک کردیم طی ۳ مرحله به مواد کیک اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
در آخر کمی از چیپس شکلاتی رو برای روی کیک و بقیه رو با لیسک مخلوط میکنیم و در قالب چرب و آردپاشی شده میریزیم موز رو از طول به دو قسمت می کنیم.
اگر دوست دارید موز حین پخت رنگ نگیره می تونید روش برس آغشته با آبلیمو بکشید اگر یا رنگ گرفتن و تیره شدنش مشکلی ندارید که لازم نیست.
موز رو روی کیک قرار میدیم و با کمی چیپس شکلات کیک رو تزئین میکنیم در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه می پزیم.
بین پخت در فر رو باز نکنید در صورت تمایل از گردوی خرد شده هم در این کیک میتونید استفاده کنید که خوشمزه تر میشه در این صورت از یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده استفاده کنید و در آخر به مایه اضافه کنید وقتی کیک پخت و با خلال چوبی تست کردید و بین کیک کاملا پخته بود کیک را خارج می کنیم و روی توری خنک کننده خنک می کنیم و به اندازه های دلخواه برش میزنیم.
طرز تهیه کیک شکلاتی موزی
کیک شکلاتی باشه، موزی هم باشه، خوش بافت و خوشمزه هم باشه… دیگه چی می خواین؟
مواد لازم کیک شکلاتی موزی
- 4 عدد تخم مرغ درشت
- 2 عدد موز رسیده
- 1 پیمانه سرخالی شکر
- 1و 2/3 پیمانه آرد
- 1/2 پیمانه روغن مایع
- 1/2 پیمانه شیر
- 3 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
- 50 گرم شکلات تخته ای بن ماری شده
- 100 گرم شکلات چیپسی نسوز
- 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه کیک شکلاتی موزی
موزها رو با چنگال خوب پوره کرده و کنار میزاریم. شکلات بن ماری شده رو با شیر ولرم مخلوط کرده و کنار میزاریم. شکر و وانیل و تخم مرغ رو 7 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه.
حین کار حتما چندبار دورگیری کنید. موز پوره شده رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. پودرکاکائو و روغن مایع رو با هم مخلوط کرده و به مایه اضافه می کنیم.
حالا مخلوط شیر و شکلات رو هم به مایه اضافه می کنیم. آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده و طی 3 مرحله به مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک دورانی هم می زنیم.
دو دور هم با دور کند همزن زده تا مواد خوب باهم مخلوط بشن. (اگه بیشتر هم بزنید پف کیک می خوابه). نصف شکلات چیپسی ها رو به مایه اضافه کرده و مایه کیک رو داخل قالب لوف که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می ریزیم و چندبار به سطح کار می کوبیم و سپس مابقی شکلات چیپسی ها رو روی کیک می ریزیم.
قالب رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 40 تا 45 دقیقه میزاریم.
نکات:
- وزن موزها بدون پوست 200 گرم باشه.
- شکر رو از 150 تا 180 گرم میشه ریخت، بستگی به ذائقه تون داره.
- فر رو 10 دقیقه از قبل گرم کنید.
- ميشه مواد رو داخل قالب گرد 25 سانت میان تهی هم ریخت.