کیک موز و نارگیل یه کیک فوق العاده خوشمزه که هر چی از طعم خوبش و بافت لطیفش بگم کم گفتم! خلاصه این شدیدا توصیه میشه از ما گفتن بود.
مواد لازم برای تهیه کیک موزی نارگیلی
- 2 عدد موز
- 2 عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- نصف لیوان روغن مایع
- 1 لیوان شیر
- 2 قاشق غذاخوری پودرنارگیل
- یک و نیم لیوان آرد
- یک پاکت 5 گرمی وانیل ترک یا کمی وانیل ایرانی
- یک پاکت بکینگ پودر ده گرمی یا یک قاشق غذاخوری سرصاف
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اگر میخواهید مایه کیک کاکائویی پررنگتر شود کمی بیشتر بریزید)
اندازه لیوان استفاده شده 200 ml یا معادل چهار پنجم لیوان فرانسوی
طرز تهیه کیک موزی نارگیلی
برای شروع ابتدا دو عدد موز را در بشقاب با چنگال له کنید. در یک کاسه جداگانه ابتدا دو عدد تخم مرغ و یک لیوان شکر را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن مایع و شیر و وانیل را اضافه کرده و کمی دیگر هم زده و مخلوط کنید.
بعد 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل و آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود. سپس موز لیه شده را اضافه کنید و هم بزنید.
قسمت کمی از مایه کیک جدا کنید و پودر کیک را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
اگر قسمت ساده کیک شل هست میتونید کمی دیگر به آن آرد اضافه کنید تا به قوام مناسب برسد.
مایه کیک را در قالب چرب شده بریزید و سپس مایه کیک کاکائویی را روی کیک ساده بریزید و اگر دوست دارید مقداری چیپس شکلات روی کیک بریزید و به کمک خلال چوبی روی کیک را هم زده و شکل بدید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 تا 170 درجه سانتی گراد حدود 35 تا 45 دقیقه بپزید.
ممکن است با توجه به دمای متفاوت فرها زمان پخت متغیر باشد. تست خلال را برای اطمینان از پخت انجام دهید و بعد ازپخت بزارید کیک سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.
نوش جان