تا حالا کیک میکادو درست کردید؟ خیلی خاص و متفاوته، پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه میکادو
- تخم مرغ 4 عدد
- کره 200 گرم
- خامه 200 گرم
- شکر 200 گرم
- پودر کاکائو 50 گرم
- جوش شیرین 1.5 قاشق چایخوری (اختیاری)
- آرد 500-570 گرم
مواد لازم برای کرم
- کره 300 گرم
- شیر عسلی 600 گرم
- عصاره وانیل (کمی)
- پودر کاکائو 20 گرم
دستور پخت کیک میکادو
تخم مرغ ها و شکر رو با هم مخلوط کن و با همزن بزنید (زیاد هم نزنید). کره نرم شده، جوش شیرین و خامه رو اضافه کن و به هم زدن ادامه بدید.
آرد، پودر کاکائو الک شده رو اضافه کنید و خمیر رو ورز بدید.
خمیر باید نرم باشه و چسبناک نباشه. آرد ممکنه یکم بیشتر یا کمتر نیاز بشه.
خمیر رو به 10 تا 12 قسمت تقسیم و رول کنید و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار بدید.
در این مدت، کرم رو آماده کنید.
کره رو بنماری کنید تا نرم بشه. شیر عسلی رو اضافه و مخلوط کنید، در انتها پودر کاکائو و عصاره وانیل رو اضافه کنید و بزنید. فر رو در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یه قسمت از خمیر رو از یخچال بیرون بیارید و تا حد ممکن روی مواد روغنی یا ورق تفلون باز و نازکش کنید.
میتونید به صورت دایره، مربع یا مستطیل درش بیاریید، خمیر رو 7 تا 8 دقیقه توی طبقه وسط فر بپزید.
کیک های آماده بسیار شکننده هستن. باید با دقت باهاشون کار کنید.
بعد که کیکا آماده شدن یه لایه کیک بزارید، یه لایه کرم و روی لایه آخر رو با شکلات رنده شده تزئین کنید و بذارید 6 تا 8 ساعت داخل یخچال بمونه. نوش جان
طرز تهیه کیک میکادو روسی
کیک بسیار خوشمزه! اگر امتحان نکردید پیشنهاد می کنمحتما امتحان کنید.
مواد لازم
- کره 180 گرم
- 4 عدد تخم مرغ
- 100 گرم شکر
- 400 گرم خامه ترش
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3 تا 4 پیمانه ارد
- کاکائو 3 قاشق غذاخوری
برای خامه
- خامه 150 میلی لیتر 33 درصد
- 100 گرم پنیرخامه ای
- 2 تا 3 قاشق غذاخوری کاکائو
- 250 گرم کره (دمای اتاق)
- شیر عسلی – 200 گرم
- وانیل
- 100 گرم شکلات تلخ
- کاکائو 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر بزنید و خامه ترش و کره آب شده بدما محیط رسیده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و خمیر کمی چسبنده ورز دهید. به 9 تا 10 قسمت تقسیم کنید و به نوبت خیلی نازک پهن کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا آماده شود، خیلی سریع در مدت 4 تا 5 دقیقه میپزند.
کیک ها کمی خشک می شوند نگران نباشید بعد از کرم نرم و لطیف می شوند.
برای خامه میانی کره دمای اتاق را بزنید تا پوک شود شیر عسلی را اضافه کنید، به هم زدن ادامه دهید.
سپس پنیرخامه ای را اضافه کنید، هم بزنید تا یکدست شود. شکلات تلخ را به خامه داغ اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود.( خامه فقط داغ شه نباید بجوشه). خامه شکلاتی خنک شده را به کره زده شده اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
در آخر کاکائو اضافه میکنیم و خامه خوشمزه هم آماده است. یک شب در یخچال قرار دهید و لذت ببرید. روی کیک رو با شکلات رنده شده تزیین کنید.