کیک لقمه ای انگلیسی یا اسکن های نقلی و خوشمزه یه نوع کیک سنتی انگلیسی هستن که معمولا با چای بعدازظهر سرو میشن، موادش در دسترسه و بدون خمیر مایه سریع آماده میشن.
خوب بریم سراغ دستور پخت کیک لقمه ای انگلیسی به روش اصلی.


مواد لازم برای تهیه کیک لقمه ای انگلیسی

  • آرد 200 گرم
  • شکر 30 گرم
  • نمک 1 گرم
  • کره سرد 80 گرم
  • شیر سرد 80 گرم
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای‌خوری
  • وانیل 1/4 قاشق چای‌خوری
  • شکلات آب شده 75 گرم

دستور پخت کیک لقمه ای انگلیسی برای عصرانه

طرز تهیه کیک لقمه ای انگلیسی مخصوص عصرانه با چای

برای شروع ابتدا تمام مواد خشک به جز وانیل رو با هم مخلوط میکنیم. یعنی آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر.

سپس کره ی سرد رو برش می‌دهیم و به مواد اضافه و با بلندر یا غذاساز مخلوط میکنیم تا به صورت خرده نان درآید.

کیک لقمه ای انگلیسی
سپس شیر سرد و وانیل رو اضافه و دوباره با میکسر مخلوط میکنیم تا مواد جمع شود و به صورت خمیر نرم و لطیفی درآید، زیاد مخلوط نکنین همین که خمیر جمع شد کافیه.

آموزش کیک لقمه ای انگلیسی
خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

طرز تهیه نان اسکن شکلاتی

هر قسمت رو با وردنه به صورت مستطیل باز میکنیم. روی هر قسمت شکلات آب شده یا شکلات صبحانه میزنیم.

شیرینی اسکن شکلاتی

بعد هر قسمت رو از وسط برش می‌دهیم.

دستور تهیه شیرینی لقمه ای انگلیسی
برش ها رو روی هم قرار می‌دهیم تا به صورت 4 لایه درآیند.

شیرینی لقمه ای

حالا با کمک خط کش و چاقو خمیرها رو برش های یکسان می‌دهیم و بعد داخل سيني چرب شده با فاصله ميچينيم.

سپس روی اسکن ها رو با زرده ی تخم مرغ و زعفران رومال کرده، سيني رو به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا کمی سفت شوند.

فر رو از قبل گرم کرده و اسکن ها رو به مدت 25 دقیقه با حرارت 180 درجه قرار می‌دهیم تا روی آنها طلایی شوند.

نکات مهم و فوت وفن های تهیه کیک لقمه ای انگلیسی

  • مقدار مواد رو میتونین دو برابر کنین تا اسکن های بیشتری داشته باشین.
  • بعد از اینکه اسکن ها رو از فر درآوردین، اگه خواستین با چاقو لبه هاش رو برش بدین تا مرتب تر شن، البته بعد از اینکه کاملا خنک شدن.