کیک کرمدار نارگیلی با روکش شکلات یه دسر عالی برای وقتی که همه ی خانواده دور هم جمع میشن. امیدوارم که درست کنید و دوست داشته باشید.


مواد لازم برای تهیه کیک کرمدار نارگیلی با روکش شکلات

  • ۲۵۰ گرم کره
  • ۱۸۰ گرم شکر (¾ لیوان)
  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • ۲۵۰ گرم آرد (۱ و ⅔ لیوان)
  • ۱۰۰ میلی لیتر شیر (⅖ لیوان)
  • ۱/۵ ق چ بکینگ پودر
  • ۲ قاشق غذاخوری پر پودر کاکائو

مواد لازم برای کرم نارگیلی

  • ۱ لیتر شیر (۴ لیوان)
  • ۱۰۰ گرم سمولینا یا نشاسته ی ذرت (⅔ لیوان)
  • ۱۵۰ گرم پودر نارگیل یا نارگیل رنده شده (۱/۵ لیوان پودر نارگیل)
  • ۲ قاشق غذاخوری پر خامه یا کرم نارگیل
  • ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر

مواد لازم لایه شکلاتی

  • ۳۰۰ گرم شکلات تلخ و شیرین دلخواه
  • یک قاشق چایخوری پر کره نارگیلی یا کره ی معمولی

دستور پخت کیک کرمدار نارگیلی با روکش شکلات

طرز تهیه کیک کرمدار نارگیلی با روکش شکلات

۱. برای شروع ابتدا کیک را حاضر کنید. کره را با شکر با همزن بزنید تا حجیم و کرمی شود.

۲. تخم مرغ را اضافه کنید و باز بزنید.

۳. آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کنید و به مواد اضافه کرده، شیر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی درست شود.

۴. مایه کیک را در قالب مستطیلی مورد نظر خود که خوب چرب کردید بریزید و در دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه (یا تا زمانی که خلال چوبی از کیک تمیز خارج شود) بپزید.

۵. کرم را حاضر کنید. سمولینا و شیر را ترکیب و بر روی حرارت قرار دهید. مدام هم بزنید تا غلظت آن مانند فرنی شود. سپس حرارت را خاموش کنید و بقیه مواد کرم را اضافه و خوب هم بزنید.

۶. اجازه دهید که اندکی از داغی بیافتد سپس آن را روی کیک که باید گرم باشد بریزید. (توجه کنید که کیک و کرم هر دو گرم هستند ولی داغ نباید باشند. باید تا زمانی که کرم گرم است روی کیک ریخته شود وگرنه سفت شده و کار کردن با آن سخت است.) در نهایت به صورت یکنواخت کرم را روی کیک صاف کنید.

۷. روکش شکلاتی را حاضر کنید. به روش بن ماری روی حرارت شکلاتهای تکه شده را ذوب کنید کره را به آن اضافه و خوب هم بزنید. سپس آن را روی کرم در قالب بریزید و صاف کنید.

۸. اجازه دهید که ده دقیقه دسر خنک شود سپس آن را برش زده و تزئین کنیم.