مواد لازم برای تهیه کیک خیس شیره انگور

  • تخم مرغ ۵ عدد
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شکر یک قاشق
  • شیر گرم یک لیوان فرانسوی دسته دار
  • شیره انگور یک لیوان سر خالی
  • روغن مایع نصف لیوان فرانسوی دسته دار
  • آرد ۲ لیوان فرانسوی دسته دار
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق
  • هل کمی

مواد لازم برای رومال

  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • زعفران حل شده و غلیظ یک قاشق
  • شیره انگور ۲ قاشق

مواد لازم برای شهد

  • شیره انگور یک لیوان فرانسوی دسته دار
  • آب جوش یک چهارم لیوان فرانسوی دسته دار
  • کره یک قاشق

دستور پخت کیک خیس با شیره انگور با پیمانه لیوان خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه کیک خیس با شیره انگور
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن میکنیم.

آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر هل را مخلوط میکنیم.

سپس تخم مرغها را به همراه وانیل و شکر چند دقیقه با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود.

به ترتیب شیر گرم و شیره و روغن را اضافه و هر کدام را در حد مخلوط شدن میزنیم.

در آخر مواد خشک را به کمک الک، اضافه و با مفتول دستی میزنیم‌.

مواد کیک را داخل قالب میریزیم و به مدت حدودا یک ساعت داخل فر میگذاریم.

وقتی از پخت کیک، مطمئن شدید، کیک را از فر خارج کرده و مواد رومال را با هم مخلوط کنید و با قلمو روی سطح کیک بمالید و در حد چند دقیقه، گریل را روشن کنید و کیک را در پایین ترین طبقه فر، بگذارید تا کمی رویه آن طلایی شود.

بعد از این مرحله، کیک را روی توری برمیگردانیم تا کمی از داغی بیوفتد و در این زمان مواد شهد را آماده میکنیم.

برای شهد، ابتدا کره را داخل شیر جوشی ذوب میکنیم و بعد شیره و آب جوش را به آن اضافه میکنیم و در نهایت روی حرارت میگذاریم تا فقط گرم شود.

کیک را روی توری بصورتی برمیگردانیم، تا سمت رومال، بالا باشد. سطح روی کیکِ خنک شده را با سیخ چوبی، کمی سوراخ میکنیم و بعد یک سینی بزرگ زیر توری میگذاریم و سپس شهد را روی کیک

میریزیم و بعد از حدود یکساعت، کیک را به یخچال منتقل میکنیم و چند ساعتی بهش استراحت میدهیم و در آخر، برش میزنیم و تزئین میکنیم.

قالب مناسب با حجم این مواد، قالب ۲۵ سانت میباشد که من داخلِ دو قالب ۲۰ و ۱۵ سانت ریختم.