شیرینی رسپیری نسکافه ای و شیرینی رسپیری و زعفرانی درست کردم فوق العاده خوشمزه و راحت. شیرینی زعفرونی با چهار قلم مواد درست شده بدون همزن بدون فر هم میتونید درست کنید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی رسپیری نسکافه ای
- کره هم دمای محیط ۱۲۵ گرم
- پودر قند ۳۰ گرم (تقریبا یک چهارم لیوان فرانسوی دسته دار)
- آرد سفید ۱۲۵ گرم (تقریبا یک لیوان فرانسوی دسته دار + ۲ قاشق غذاخوری)
- نشاسته ذرت ۲۵ گرم (تقریبا ۳ قاشق غذاخوری)
- پودر نسکافه ۱ قاشق مرباخوری
- آب داغ ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شیرینی رسپیری زعفرونی
- کره هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
- پودر قند نصف لیوان فرانسوی دسته دار
- آرد یک و نیم لیوان فرانسوی دسته دار
- زعفران آب شده غلیظ ۱ قاشق مرباخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
دستور پخت طرز تهیه شیرینی رسپیری نسکافه ای با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
ابتدا کره، وانیل و پودر قند و با همزن برقی بزنید تا سبک بشه.
سپس پودر نسکافه رو با آب داغ حل کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید آرد و نشاسته ذرت و مخلوط و الک کنید به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد و داخل دو قیف که ماسوره گذاشتین (هر ماسوره یی میشه من با ماسوره ۱۹۵ شکوفه زدم) روی سینی فر کا کاغذ روغنی گذاشتین شکوفه بزنید.
روش یه شکلات چیپسی بزارید شیرینی ها رو بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا بپزه.
با این مقدار تقریبا ۴۰ عدد شیرینی درست شد.
این شیرینی برای عید مناسبه ماندگاری زیادی داره طعم ش عالی تو دهن اب میشه حتما درست کنید.
دستور پخت طرز تهیه شیرینی رسپیری زعفرانی با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
اول کره، وانیل، زعفران و پودر قند و با انگشتانتان مخلوط کنید.
سپس آرد رو بهش اضافه کنید و با انگشت مخلوط کنید. اصلا ورز ندین و فقط با انگشت مواد رو مخلوط کنید.
حالا از مواد گلوله های کوچیک بردارید با چنگال روش شکل بدین.
روی سینی فر بچینید بزارید داخل فر با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه بعد از اینکه شیرینی ها سرد شد یه طرفش رو با شکلات آب شده کاور بزنید.
با این مقدار ۳۰ عدد شیرینی درست شد.
روش دوم طرز تهیه شیرینی رسپیری
مواد لازم
- کره به دمای محیط رسیده و نرم ۲۲۵ گرم
- پودر قند ۵۰ گرم میتونید تا ۸۰ گرم هم بزنید
- نشاسته ذرت ۵۰ گرم
- آرد ۲۲۵ گرم
- نسکافه یک قاشق چای خوری
- آب جوش یک قاشق چای خوری میتونه کمترم باشه
- وانیل کمی
طرز تهیه
ابتدا نسکافه رو بریزید داخل کاسه کوچولو اب داغ رو کم کم بهش اضافه کنید تا نسکافه حل بشه و بره کناری.
حالا کره نرم رو به همراه پودر قند و وانیل بریزید داخل کاسه همزن و سه دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا رنگش روشن و سبک بشه.
بعد نسکافه حل شده رو بهش اضافه کنید و همبزنید تا یکدست بشه. حالا مخلوط نشاسته ذرت و آرد رو سه مرتبه الک به مواد شیرینی اضافه با دور کند همزن بزنید تا یه ملات نه سفت و نه رقیقی بدست بیاد.
حالا مواد شیرینی رو بریزید داخل قیف من ماسوره B6 رو استفاده کردم تقریبا مثل ماسوره شکوفه ست منتهی خیلی کوچولو هستش از اندازه شیرینی هام مشخصه.
شروع کنید به ماسوره زدن با فاصله البته حالا یه دونه شکلات نسوز رو بزارید وسط شکوفه. کف سینی کاغذ روغنی بندازین.
میتونین از هر ماسوره و هر طرحی که دوست دارین هم استفاده کنید من چندبارم رزرت هم زدم.
حالا سینی شیرینها رو قبل فر باید بزاریم تو یخچال و بیست دقیقه ۲۰ بهش استراحت بدیم و بعد استراحت میرن تو فر.
فر رو یک ربع قبل کار روشن تا گرم بشه. دمای فر ۱۷۵ زمان ۱۵ دقیقه ولی بازم چک کنید چون دمای فرها با هم متفاوتن یه دونه شیرینی رو هل بدید جلو اگه راحت جدا شد و حرکت کرد پس آماده ست.
شیرینی رو بعد سرد شدن بچینید داخل ظرف سرو و نوش جان کنید.
فقط یه نکته داره اونم اینه که آب جوش رو یکدفعه اضافه نکنید به نسکافه مایع تون شل نباشه بهتره هر چه خمیری تر بهتر …
این شیرینی مناسب برای عید و تمام مهمونیهاتون میتونه باشه