رسپی کیک هلویی براتون آوردم خود هلو اصلا باقلوا! رسپی بی نظیریه میتونه پایه کیکهای میوه تون باشه با میوه دلخواهتون، میوه فرو نمیره در عین زیبایی بافتشم محشره. یکی از خوش بافتترین و خوشمزه ترین کیکهاست. عطرش و طعمش و بافتش بینظیره.

اگه تو فصل هلو هستید این کیک خوشمزه رو ختما درست کنید. یک کیک بی نظیر و پنبه ای و فوق العاده نرم! عطر و طعمشم بی نظیره.

مواد لازم برای تهیه کیک هلو با ماست

  • آرد قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۷۵ گرم) (۱ قاشق غذاخوری از آرد برداشته و نشاسته ذرت جایگزین شود)
  • شکر ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • هلو ۳ الی ۴ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • کره هم دمای محیط ۱۲۰ گرم
  • ماست سفت شیرین ۱/۲ پیمانه مثل یونانی یا سون (من یونانی زدم)
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری استاندارد
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق مرباخوری پر
  • آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت کیک هلو با ماست بدون شیر

طرز تهیه کیک هلو با ماست بدون شیر
مهم: کره و ماست سفت به جهت بافت عالی کیک و میوه ای بودنشه به هیچ عنوان با روغن و شیر جایگزین نشه. دیگه این بافت رو نخواهد داشت و میوه در کیک غرق میشه.

برای شروع کره نرم هم دما با شکر به مدت ۵ دقیقه کامل با همزن برقی زده تا کاملا پفکی و روشن بشه، کاسه حتما دورگیری بشه، تخم‌ مرغ ها دونه دونه اضافه، با تخم‌مرغ آخر وانیل و رنده‌ پوست لیمو اضافه شود.

دوباره ۲ تا ۳ دقیقه با همزن میزنیم، ماست و آبلیمو اضافه، مواد خشک که شامل آرد و نشاسته ذرت و بکینگ‌ پودر هست و ۳ بار الک کردیم.

با همزن دستی دورانی و آروم مخلوط و در قالب چرب و آرد پاشی شده میریزیم چون خمیر کیک سفته با لیسک روی خمیرو خوب صاف و خلال های هلو رو روش چیده اصلا فشار ندین، روی هلو ها کمی شکر بپاشید و به دلخواه خلال یا پرک بادام و پسته، در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه می پزیم تا روی کیک طلایی و حتما تست میکنیم از مرکز پخته باشه.

قالب ترجیحا کوتاه، قالب من مربعی ۲۳×۲۴، در قالب گرد ۲۵ یا ۲۶

نکته مهم: چون هلو میوه پر آبی هست حتما خلال های هلو رو چند دقیقه قبل از شروع کار روی حوله آشپزخانه گذاشته تا رطوبت اضافه گرفته شود و به کیک رطوبت زیاد پس نده و از همان طرف که روی دستمال گذاشتید روی کیک بچینید.


روش دوم

طرز تهیه کیک هلو با ماست

مواد لازم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • آرد دو و نیم لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • کره ۱۰۰ گرم
  • ماست تقریبا سفت و شیرین از یک لیوان دو بند انگشت کمتر
  • هلو قاچ شده بدون پوست حدود یک و‌نیم لیوان
  • وانیل نصف قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر و وانیل را بمدت ۵ دقیقه با همزن میزنیم تا حجمش دو برابر و سفید شود. سپس روغن و کره و ماست را هم اضافه کرده و در حدی که مخلوط و یکدست شود، هم میزنیم.

آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردیم و در طی چند مرحله اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

قالب مورد نظر را چرب کرده و نصف مواد کیک را در قالب میریزیم و نصف هلوها را با نصف مایه کیک مخلوط و بقیه ی هلوها را روی کیک میچینیم. روی هلوهای بالایی را با برس کمی با روغن مایع چرب میکنیم تا نسوزن. هلوهارا فشار نمیدیم که پایین برن.

چون حین پخت کمی خودشون پایین خواهند رفت.

در فر بمدت حدود ۴۰ الی ۵۰ دقیقه (من یک ساعت گذاشتم) در دمای ۱۷۰ درجه و در توستر دمای ۱۵۰ درجه میزاریم تا وقتیکه کامل پف کرده و رویش کمی طلایی شود برمیداریم.