کیک هلو برگردان یک کیک تابستونی! به نظرم کیک برگردان هلو یکی از بی نظیرترین کیک هایی که همیشه طرفدارشم. طرز پخت این کیک خوشمزه رو براتون آماده کردم، امیدوارم درست کنید و از طعم و بافت بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کیک هلو برگردان

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه (من شیرین زیاد دوست ندارم شکر ۲/۳ میریزم اما درستش ۱ پیمانه است.)
  • آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • ماست شیرین و پرچرب ۱ پیمانه
  • وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • روغن ۲/۳ پیمانه (من روغن هم کمتر میریزم به خاطر سالم تر بودنش در حد ۱/۲ پیمانه میریزم)
  • هلو زعفرونی هسته جدا سایز متوسط ۵ عدد
  • عسل جهت رومال

دستور پخت کیک هلو برگردان مرحله به مرحله

طرز تهیه کیک هلو برگردان مرحله به مرحله ساده و خوشمزه
۱. تخم مرغ، هلو و ماست را یک ساعت قبل از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسد.

۲. قبل از شروع به کار فر را روشن کنید روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم تا فر داغ شود.

۳. تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن حسابی هم زده تا حجیم کشدار و کرم رنگ شود.

۴. جدا جدا روغن و ماست را اضافه کنید و بعد اضافه کردن هر کدام به آرامی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

۵. آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کم کم به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک در یک جهت هم بزنید تا مواد به خورد هم رفته و مایه کیک یکدستی حاصل شود. (اگر دیدید که آرد به خوبی در مایه کیک حل نشده خیلی کوتاه با دور کند همزن دو سه دوری هم بزنید تا آرد حسابی به خورد مایه کیک رفته و مایه تان یکدست شود.)

۶. قالب کیک مناسبی را برداریدئ(قطر قالب من حدودا ۲۰ سانت بود) قالب را چرب کرده ته ان کاغذ روغنی بیاندازید.

۷. سه تا از هلو ها را نگینی خورد کنید و دوتای آن را ۴ قاچ کرده و ورقه ورقه نازک برش بزنید.

۸. مقداری از مایه کیک را ته قالب بریزید .سپس هلوهای نگینی را روی مایه کیک ریخته به طوری که سطح مایه را بپوشاند.

۹. مابقی مایه کیک را داخل قالب ریخته به طوری که روی هلوهای نگینی شده را بپوشاند.

۱۰. قالب را به آرامی دو سه بار بکوبید تا ارتفاع مواد در سطح قالب یکی شود.

۱۱. هلوهای ورقه ای را کمی با آرد آعشته کنید و روی مایه کیک به دلخواه بچینید تا سطح مایه را پوشش دهد.

۱۲. قالب را داخل فر گذاشته حدودا ۵۰ دقیقه تا یک ساعت زمان بدهید تا کیک پخته شود.

۱۳. در آخر شعله بالا را روشن کنید تا روی کیک هم طلایی شود.

۱۴. بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کرده روی هلو ها را با عسل رومال و نوش جان کنید.