کیک برگردان گلابی یا کیک آپساید داون گلابی رو پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید اگه تو فصلی هستید که به گلابی تازه دسترسی دارید. امیدوارم خوشتون بیاد. فوق العاده خوشمزه و متفاوته.

مواد لازم برای تهیه کیک برگردان گلابی

  • آرد ۲ لیوان
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ لیوان
  • ماست یا شیر ۳/۴ لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • بیکینگ پودر نصف قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری

برای لایه کف ظرف

  • گلابی ریز ۴ عدد
  • شکر ۳/۴ لیوان
  • دارچین نصف قاشق مرباخوری
  • کره ۵۰ گرم

طرز تهیه کیک برگردان گلابی

طرز تهیه کیک برگردان گلابی

اول کف قالب ۲۰ سانت حتما دو عدد کاغذ روغنی میندازیم و گلابی ها رو هم برش داده، هسته هاش رو جدا کرده و کنار میذاریم.

بعد لایه کاراملی رو درست میکنیم. شکر رو روی حرارت گذاشته و صبر میکنیم تا شکر ذوب بشه. با قاشق شکر رو هم نزنید چون به قاشق میچسبه. فقط ظرف رو دور بدید تا همه شکر یکسان ذوب بشه و رنگش کاراملی بشه.( زیاد تیره نشه که تلخ میشه). بعد کره رو اضافه کرده و هم میزنیم تا به خورد شکر بره و سپس کارامل رو فورا کف قالب میریزیم و در همه کف ظرف یکسان پخش میکنیم.

طرز تهیه کیک آپساید داون گلابی

حالا گلابی ها رو به طرحی که دوست داریم روی کارامل چیده و پودر دارچین رو روی گلابی ها پاشیده و کنار میذاریم.

دستور پخت کیک آپساید داون گلابی

برای کیک، تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی میزنیم تا حجمش دوبرابر بشه. بعد روغن و ماست رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. (میتونید بجای ماست، شیر بریزید ولی من کیک رو معمولا با ماست درست میکنم چون بنظرم بافتش بهتر میشه).

دستور پخت کیک برگردان گلابی

سپس آرد و بیکینگ پودر رو روی مواد الک کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد مواد کیک رو روی گلابیها ریخته و یکی دوبار قالب رو آرام به زمین میزنیم تا یک سطح بشه و حباب داخلش نمونه.

آموزش کیک آپساید داون گلابی

قالب رو درون فری که از یکربع قبل روشن کرده ایم با درجه حرارت ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه میپزیم. بعد از ۴۵ دقیقه با خلال دندون وسط کیک رو امتحان میکنیم اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته شده.

روش تهیه کیک برگردان گلابی

بعد از اینکه مقداری خنک شد با چاقو اطراف کیک رو آزاد کرده و در ظرف سرو برمیگردونیم.

نوش جان