این کیک دارچینی با گردو بسیار خوش عطره و بافت لطیفی داره! پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید این کیک خوشمزه رو!
مواد لازم برای تهیه کیک دارچینی با گردو با پیمانه لیوان
- آرد ١و سه چهارم پیمانه
- شکر یک پیمانه سرخالی
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ولرم نصف پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد میانی
- پودر نارگیل نصف پیمانه
- شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
- دارچین ۱ قاشق مربا خوری
- پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری، در صورت تمایل
- پودر کاکائو ١ قاشق غذاخوری
منظور از پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار هستش
دستور پخت کیک دارچینی با گردو
برای مواد کیک، تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن میزنیم تا کاملا روشن و کشدار بشه حدود ۴ الی ۵ دقیقه.
بعد شیر ولرم و روغن رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آرد و بکینگ پودر رو باهم چند بار الک میکنیم و به مواد اضافه کرده و دورانی هم میزنیم تا آرد تو کیک گلوله نمونه.
برای مواد میانی، پودر نارگیل، دارچین ، شکر، پودر کاکائو و گردو رو داخل مخلوط کن ریخته و یکی دو پالس میزنیم تا باهم مخلوط بشن.
کف قالبتون رو کاملا چرب و آرد پاشی کنید، نصفی از مواد کیک رو داخل قالب ریخته و بعد مواد دارچینی رو ریخته و بعد بقیه مواد کیک، فر رو از قبل گرم کرده، کیک رو داخل فر میزاریم طبقه وسط با دمای صد و هشتاد درجه حدود چهل و پنج دقیقه.
اجازه بدید کیک خنک بشه بعد از قالب خارج کنید، میتونید به جای شکر قهوه ای مواد میانی شکر سفید بریزید.
نوش جان