کیک چهار رنگ یه کیک اسفنجی و نرم و خوشمزه ست که برای ظاهر بهتر از کمی رنگ خوراکی استفاده کردم و به نظرم خیلی خوشگل شده. امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه کیک چهار رنگ
- آرد ۳ پیمانه
- تخم مرغ ۵ عدد
- بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری سرپر
- وانیل کمی
- روغن مایع ۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱.۵ لیوان
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری (حذف نکنید)
- پوست ۱ عدد لیموترش
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
- رنگ خوراکی دلخواه
طرز تهیه کیک چهار رنگ
برای شروع در ابتدا تخم مرغ ها و شکر و رنده پوست لیمو و وانیل رو با همزن تا ۱۰ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس به ترتیب شیر و روغن رو بریزید و در حد ترکیب شدن هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین (نگران نباشید این مقدار برای شما ضرر نداره و برای بهترشدن بافت کیک لازمه) رو که از قبل الک کردید رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که مایه کیک صاف و یکدست باشه و گلوله آردی باقی نمونه.
مایع کیک رو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت که همون سفید هست، به یک قسمت پودرکاکائو زده و به یک قسمت رنگ خوراکی قرمز و به قسمت آخر هم رنگ خوراکی سبز بزنید تا به رنگ دلخواهتون برسید.
قالب موردنظرتون رو چرب یا آردپاشی کنید مواد رو به ترتیبی که دوست دارید روی هم بریزید. بهتره که همه رنگ هارو داخل قیف بریزید اینجوری هم مسلط تر هستید و هم کارتون تمیزتر درمیاد در نهایت میتونید از هر نوع مغزی و یا شکلات چیپسی استفاده کنید من گردو پرک شده ریختم.
فرتون رو یک ربع با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید و بعد که قالب رو توی فر گذاشتید، دما رو به ۱۶۰ درجه کاهش بدید و به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزید. حتماً با خلال چوبی تست کنید و دما رو کنترل کنید چون دمای فرها متفاوته.
به جای رنگ خوراکی میتونید به مقدار ۱ قاشق غذا خوری از پودر یا پوره اسفناج و پودر لبوی خشک هم استفاده کنید.