کیک کاسترد زعفرانی یه کیک پنبه ای با یه طعم ملایم و جذابه. هم خودش خیلیییی خوشمزهس هم با کرم روش عالیه. پیشنهاد میکنم امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک کاسترد
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه
- وانیل کمی
- روغن مایع ۱۸۰ میلی لیتر یا سه چهارم پیمانه
- شیر ۱۸۰ میلی لیتر یا سه چهارم پیمانه
- پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
- آرد ۲۵۰ گرم یا دو پیمانه
مواد لازم کرم کاسترد روی کیک
- شیر ۱ لیوان
- پودر کاسترد ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران کمی
دستور پخت کیک کاسترد زعفرانی خوشمزه و مجلسی
بریم درستش کنیم ابتدا همه ی مواد تو دمای محیط باشن حداقل بیست دقیقه.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه بیست دقیقه قبل شروع کار روشن و گرم بشه.
قالب رو با کره سرد یا روغن جامد چرب و آرد پاشی کنید.
پودر کاسترد رو هم میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاسترد رو با هم مخلوط و سه مرتبه الک کنید بره کناری.
تخم مرغ هارو با شکر و وانیل بریزید داخل کاسه ی همزن و شروع کنید با دور تند پنج دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کشدار و روشن بشن.
یادتون نره همیشه وسط کار یه دور همزن رو خاموش یه دورگیری کنید با لیسک دوباره شروع کنید به زدن این باعث میشه کیکتون بوی تخم مرغ نگیره.
بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید و بعد نوبت اضافه کردن شیر به دمای محیط هستش در حد مخلوط شدن بزنید کافیه.
در آخر هم مخلوط آرد رو تو سه مرحله اضافه و با لیسک هم بزنید.
مایه کیک رو بریزید داخل قالب و بره تو فر دمای فر ۱۸۰ درجه زمان ۴۰ دقیقه بازم چک کنید .
برای سس روی کیک همهی مواد که نوشتم رو باهم مخلوط کنید بذارید روی حرارت ملایم و مرتب هم بزنید تا به غلظتی مثل فرنی برسه.
کیک که خنک شد بریزین روی کیک.
میتونید بجای این سس برای روی کیک از گاناش شکلاتی هم استفاده کنید.