کیک کافه کوچین گردویی یکی از اون کیک های کافی شاپی خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک کافه کوچین گردویی
مواد لازم برای مغزی
- شکر سفید ۶۰ گرم (۱/۳ لیوان فرانسوی)
- شکر قهوه ای ۶۰ گرم (۱/۳ لیوان فرانسوی)
- گردو خرد شده ۱۵۰ گرم (۱.۵ لیوان فرانسوی)
- کره آب شده ۳۰ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
شکر سفید، شکر قهوه ای، گردو، کره و دارچین رو مخلوط کنید وخوب هم بزنید و بزارید کنار
مواد لازم برای کیک
- آرد ۲۵۰ گرم (۲ لیوان فرانسوی)
- شکر سفید ۲۰۰ گرم (۱ لیوان فرانسوی)
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- کره ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ لیوان)
- جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
- قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
- آب جوش برای حل کردن قهوه ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک کافه کوچین گردویی
در ابتدا قهوه و آب جوش رو مخلوط کنید و بزارید کنار تا خنک بشه، شکر و کره رومخلوط کنید و با لیسک کمی هم بزنید تا شکر به اطراف پخش نشه، سپس با دور تند همزن ۲ دقیقه هم بزنید.
سپس یه دونه تخم مرغ اضافه کنید و ۴۰ ثانیه با دور تند هم بزنید، تخم مرغ بعدی رو هم اضافه کنید و ۴۰ ثانیه هم بزنید.
خامه و قهوه حل شده رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر مخلوط مواد خشک (آرد و نمک و بیکینگ پودر و جوش شیرین) الککنید و طی ۲ یا سه مرحله اضافه کنید و در ابتدا با لیسک هم بزنید و در آخر یک بار هم با دور کند همزن برقی در حد چند ثانیه هم بزنید که هیچ گلوله ای توی مواد باقی نمونه.
کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و نصفی از مواد رو داخل قالب بریزد و کاملا صاف کنید و نصفی از مواد مغزی رو روی مواد کیک بریزید و صاف کنید، نصف دیگه ی مواد کیک رو روی مواد مغزی بریزین و صاف و در آخر مواد مغزی رو روی سطح کیک بریزید و صاف کنید و بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، حتما بعد ۳۰ دقیقه چک کنید. نوش جان