کیک بونتی از اون خوشمزه های دلبره که حتما باید امتحانش کرد! تصور کنید کیک شکلاتی باشه، یه لایه ی نارگیل فوق العاده خوشمزه هم بیاد رو‌ش و آخر سر هم یه لایه ی شکلاتی جذاب … خود خود بهشته!

مواد لازم برای تهیه کیک بونتی

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
  • 2 عدد تخم مرغ درشت
  • 120 گرم شکر (از نصف پ کمی بیشتر)
  • 80 گرم روغن مایع (از نصف پیمانه کمی کمتر)
  • 80 گرم شیر (از نصف پیمانه کمی کمتر)
  • 150 گرم آرد (1 پیمانه سرپر)
  • 25 گرم پودرکاکائو (3 قاشق غذاخوری سرصاف)
  • 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • نوک قاشق چای خوری وانیل

دستور پخت کیک بونتی کافی شاپی

طرز تهیه کیک بونتی کافی شاپی

برای شروع ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. روغن و شیر رو به ترتیب بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم رو طی چند مرحله روی مایه الک کرده و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم. مایه رو داخل قالب 20 تا 22 سانت که کفش کاغذ روغنی پهن کرده ایم ریخته و چندبار به سطح کار کوبیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 35 دقیقه میزاریم.

بعد از پخت و خنک شدن، کف همون قالب رو سلفون یا نایلون پهن کرده و کیک رو داخلش میزاریم.

مواد لازم برای تهیه لایه ی نارگیلی

  • 150 گرم شکر (2/3 پیمانه)
  • 400 گرم شیر (2 پیمانه)
  • 160 گرم پودر نارگیل (2 پیمانه)
  • 70 گرم ایرمیک یا آرد سمولینا (نصف پیمانه)
  • 30 گرم کره

در این مرحله تمام مواد به جز پودرنارگیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا یکدست بشه. پودرنارگیل رو کم کم بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ بشه. وقتی از حرارت افتاد روی لایه ی نارگیلی می ریزیم و سطحش رو صاف می کنیم.

مواد لازم برای لایه ی شکلاتی

  • 300 گرم شیر (1 و نیم پیمانه)
  • 1 بسته کرم کارامل
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
  • 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه

برای این لایه همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ و یکدست بشه. از صافی رد کرده و وقتی از حرارت افتاد روی لایه ی نارگیلی می ریزیم.
کیک رو بهتره یک شب داخل یخچال بزاریم و بعد سرو کنیم. این کیک بونتی کافی شاپی فوق العاده خوشمزه ست.

نکات مهم تهیه کیک بونتی

  • اگه سطح کیک تون صاف نبود اول یه لایه ی نازک از سطح کیک رو برش بزنید تا کیک صاف و تمیزی آخر سر داشته باشین.
  • اگه کم شیرین دوست دارین میزان شکر لایه ی نارگیلی رو کمی کمتر کنید.
  • به جای آرد سمولینا می تونید از نشاسته ذرت استفاده کنید.