کیک بونتی از اون خوشمزه های دلبره که حتما باید امتحانش کرد! تصور کنید کیک شکلاتی باشه، یه لایه ی نارگیل فوق العاده خوشمزه هم بیاد روش و آخر سر هم یه لایه ی شکلاتی جذاب … خود خود بهشته!
مواد لازم برای تهیه کیک بونتی
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی
- 2 عدد تخم مرغ درشت
- 120 گرم شکر (از نصف پ کمی بیشتر)
- 80 گرم روغن مایع (از نصف پیمانه کمی کمتر)
- 80 گرم شیر (از نصف پیمانه کمی کمتر)
- 150 گرم آرد (1 پیمانه سرپر)
- 25 گرم پودرکاکائو (3 قاشق غذاخوری سرصاف)
- 1 و نیم قاشق چای خوری بکینگ پودر
- نوک قاشق چای خوری وانیل
دستور پخت کیک بونتی کافی شاپی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر رو 6 دقیقه با دورتند همزن زده تا حجیم و کشدار بشه. روغن و شیر رو به ترتیب بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودرکاکائو رو که 2 بار الک کردیم رو طی چند مرحله روی مایه الک کرده و با لیسک آروم و دورانی هم می زنیم. مایه رو داخل قالب 20 تا 22 سانت که کفش کاغذ روغنی پهن کرده ایم ریخته و چندبار به سطح کار کوبیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 به مدت تقریبی 35 دقیقه میزاریم.
بعد از پخت و خنک شدن، کف همون قالب رو سلفون یا نایلون پهن کرده و کیک رو داخلش میزاریم.
مواد لازم برای تهیه لایه ی نارگیلی
- 150 گرم شکر (2/3 پیمانه)
- 400 گرم شیر (2 پیمانه)
- 160 گرم پودر نارگیل (2 پیمانه)
- 70 گرم ایرمیک یا آرد سمولینا (نصف پیمانه)
- 30 گرم کره
در این مرحله تمام مواد به جز پودرنارگیل رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا یکدست بشه. پودرنارگیل رو کم کم بهش اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ بشه. وقتی از حرارت افتاد روی لایه ی نارگیلی می ریزیم و سطحش رو صاف می کنیم.
مواد لازم برای لایه ی شکلاتی
- 300 گرم شیر (1 و نیم پیمانه)
- 1 بسته کرم کارامل
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری پودرکاکائو
- 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه
برای این لایه همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا غلیظ و یکدست بشه. از صافی رد کرده و وقتی از حرارت افتاد روی لایه ی نارگیلی می ریزیم.
کیک رو بهتره یک شب داخل یخچال بزاریم و بعد سرو کنیم. این کیک بونتی کافی شاپی فوق العاده خوشمزه ست.
نکات مهم تهیه کیک بونتی
- اگه سطح کیک تون صاف نبود اول یه لایه ی نازک از سطح کیک رو برش بزنید تا کیک صاف و تمیزی آخر سر داشته باشین.
- اگه کم شیرین دوست دارین میزان شکر لایه ی نارگیلی رو کمی کمتر کنید.
- به جای آرد سمولینا می تونید از نشاسته ذرت استفاده کنید.