کیک بسکویت مادر، یکی از سبکترین و خوشمزه ترین کیک هاست. ترکیب کاستارد و کارامل و بسکویت مادر حس نوستالژیک دسرای قدیمی رو بهمون القا میکنه.

طعمش فوق العادست و به خاطر اینکه از خامه قنادی استفاده نمی کنیم سنگین نیست و میتونین یک تکه بزرگ ازش بخورین!

مواد لازم برای تهیه کیک با بیسکویت مادر

مواد لازم برای کرم بسکویت مادر

  • شیر چهار پیمانه + یک چهارم پیمانه برای ژلاتین
  • پودر کرم کارامل یک بسته
  • خامه صبحانه یک پاکت
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر کاستارد ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر ۸ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
  • بسکویت مادر ۱۵۰ گرم

طرز تهیه کیک با بیسکویت مادر

طرز تهیه کیک با بیسکویت مادر

بیسکویت ها رو با دست خرد میکنیم کنار میزاریم. داخل قابلمه چهارپیمانه شیر، کارامل، کاستارد و شکر رو مخلوط  میکنیم.

کره و خامه هم اضافه میکنیم روی حرارت میزاریم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه و به غلظت فرنی برسه.

ژلاتین رو هم از قبل با یک چهارم لیوان آب مخلوط میکنیم و روی بخار آب یا مایکروویو بن ماری میکنیم تا شفاف و روان بشه بعد یک چهارم لیوان شیر رو به ژلاتین اضافه میکنیم.

مخلوط ژلاتین رو به مایع دسرمون اضافه میکنیم هم میزنیم. بیسکویت ها رو اضافه میکنیم از روی حرارت برمیداریم.

اجازه میدیم مایع دسرمون ولرم بشه تو این فاصله باید هر چند دقیقه یکبار مایع رو هم میزنیم تا رویه نبنده.

برای کیک میتونین از دستور هر کیک وانیلی که دوست دارین استفاده کنین.

من با این دستور درست کردم.

  • تخم مرغ چهار عدد
  • شکر یک لیوان
  • روغن نصف لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • ماست شیرین دو قاشق غذاخوری
  • آردسفید دو لیوان
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری

تخم مرغ و شکر و وانیل پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن اضافه یک دقیقه با همزن میزنیم.

شیر و ماست اضافه دوباره یک دقیقه با همزن میزنیم. در نهایت آردو بکینگ پودر الک میکنیم و اضافه میکنیم.

مایع رو داخل قالب چرب شده میریزیم. فر رو از قبل گرم میکنیم و قالب رو به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه. کیک رو از وسط نصف میکنیم. داخل رینگ یک لایه کیک میزاریم.

با شیر مرطوبش میکنیم. روش نصف کرم بیسکویت میریزیم دوباره لایه بعدی کیک. با شیر مرطوبش میکنیم و لایه آخر کرم رو میریزیم.

کیک رو شب تا صبح یا حداقل چهار ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده. بعد از رینگ بیرون میاریم و با بسکویت خرد شده تزئین میکنیم.