کیک باقلوا ترکیه ای با محلبی رو از دست ندید. فوقالعاده ست، فقط همین!
مواد لازم برای تهیه کیک باقلوا ترکیه ای
برای کیک (روانی):
- ۳ تخم مرغ
- نیم پیمانه شکر
- نیم پیمانه روغن مایع
- یک پیمانه سرخالی ماست پرچرب
- یک پیمانه آرد سمولینا (ایرمیک)
- ۱ پیمانه آرد قنادی
- وانیل و پودر هل
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- مقداری گردو خرد شده (اختیاری)
برای شربت کیک
- ۳ پیمانه شکر
- ۳ پیمانه آب
- 5 تا 6 قطره آبلیمو
- زعفران دم شده
- ۲ قاشق غذاخوری گلاب
برای محلبی
- ۳ پیمانه شیر
- ۲ قاشق غذاخوری آرد
- ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۳ قاشق غذاخوری شکر
- ۱ قاشق غذاخوری پر، کره
- وانیل و پودر هل
برای رویه باقلوا
- ۱۲ لایه خمیر یوفکای باقلوا
- نیم پیمانه بعلاوه دو قاشق غذاخوری، ترکیب کره آب شده و روغن مایع
- یک مشت گردو درشت یا ریز خرد شده
- پودر هل
دستور پخت کیک باقلوا ترکیه ای با محلبی بسیار خوشمزه
برای شربت، همه مواد بجز زعفران و آبلیمو رو روی حرارت متوسط بذارین و هم نزنین و وقتی جوشید، ۱۵ دقیقه زمان بذارین بعد آبلیمو و زعفران هم اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا ولرم شه.
برای کیک، تخم مرغ ها، وانیل و شکر رو با همزن برقی بزنید تا پفی و سبک بشه بعد روغن و ماست رو اضافه و مخلوط کنید بعد بقیه مواد رو اضافه کنید و با همزن برقی خیلی کم مخلوط کنید و داخل قالب ۲۰ سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا خلال چوبی از داخل کیک تمیز دربیاد و روش سرخ شه.
از فر دربیارین و دور قالب چاقو بکشین و سریع داخل قالب کمربندی که کاغذ روغنی گذاشتین و به دیوارش طلق چسبوندین، قرار بدین و روی کیک گرم، شربت ولرم بریزین و بذارین خوب شربتو جذب کنه.
مقداری از شربت رو برای باقلوا کنار بذارین.
برای محلبی، همه مواد بجز پودر هل، وانیل و کره رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید تا غلیظ شه بعد از روی حرارت بردارید و بقیه مواد رو اضافه و مخلوط کنید و نیاز بود، با بلندر هم بزنین یکدست شه بعد که ولرم شد، روی کیک بریزین.
برای رویه، ۶ لایه یوفکا به اندازه قالب رو روی هم بذارین و بین لایه هارو با ترکیب کره آب شده و روغن، چرب کنین بعد گردو و پودر هل بریزین و ۶ لایه دیگه به همین صورت روی آنها قرار بدین. روی لایه آخر هم خوب چرب کنید.
بعد با چاقو ببرین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین تا خوب سرخ شه. بعد از فر دربیارین و شربت ولرم رو روش بریزین بعد روی کرم با دقت قرار بدین. یک شب بذارین یخچال بعد از قالب دربیارین و تزیین و سرو کنید.