کیک آرد برنج یه کیک با عطر بهشتی! از کیک بگم براتون که تو فر بود عطرش خونه رو پر کرده بود. از طعم جدید و جذاب و سنتی ش هم نگم بهتون که عالیه.
اینقد با آرد سفید کیک پختین خسته نشدین؟ من که شدم. پیشنهاد می کنم این کیک برنجی خوش طعم و خوش عطر رو حتما امتحان کنید. عطر فوق العاده و طعم دل نشین و سنتی داره. حتما امتحان کنید. طرز تهیه کیک آرد برنج فقط چندتا نکته داره که آخر دستور پخت نوشتم حتما رعایت کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک آرد برنج بدون شیر
- آرد برنج یک لیوان + ۳/۴ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- پودر هل یا وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- شکر یک لیوان
- ماست ۳/۴ لیوان (یا شیر نصف لیوان)
- روغن مایع نصف لیوان
- گلاب 3 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده غلیظ 2 قاشق سوپخوری (به دلخواه)
- تخم خرفه در صورت تمایل یک تا دو قاشق چایخوری
دستور پخت کیک آرد برنج بدون شیر با ماست با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
برای شروع ابتدا آرد برنج و بکینگ پودر را مخلوط و الک کرده و کنار بگذارید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را به همراه شکر و پودر هل یا وانیل بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۵ دقیقه).
روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن برقی بزنید. شیر یا ماست، گلاب و زعفران دم کرده را اضافه و با همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مخلوط آرد و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و مواد را در حدی که یکدست شود با همزن بزنید. مواد کیک کاملا شل و روان هست به هیچ عنوان آرد بیشتری اضافه نکنید.
قالب طرح دار را چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید حدود تقریبی ۴۰ دقیقه یا تا وقتی رویه کیک طلایی شود. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. نوش جان
نکات مهم پخت کیک با آرد برنج
- اگه با برگردوندن کیک از قالب های طرح دار مشکل دارید کف یک قالب ۲۰ تا ۲۲ سانت رو کاغذ روغنی بندازین و مواد رو داخل اون بریزید. چون آرد برنج کلا چسبنده تر هست و کیک به قالب میچسبه. من خودم به سختی از قالب جدا کردم.
- از آرد برنج مرغوب استفاده کنید.
- میتونید تخم خرفه استفاده کنید که کاملا سلیقه ای هست.
- مواد کیک خیلی خیلی روون هست به هیچ عنوان آرد بیشتر از دستور استفاده نکنید که بافت کیک سفت میشه.