کیک انگور سیاه رو تا حالا درست کردید؟ اگه تو فصلی هستید که انگور سیاه در دسترس هست، پیشنهاد می کنم این کیک متفاوت و خاص و خوشمزه رو حتما یک بار امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک انگور سیاه

  • آرد سفید قنادی ۱و نیم پیمانه
  • آرد ذرت ١ سوم پیمانه
  • شکر یک پیمانه سرخالی
  • تخم مرغ ۲ عدد درشت
  • شیر ۱ پیمانه سر خالی
  • روغن مایع یک سوم پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری
  • انگور سیاه یا قرمز (بدون هسته) ١ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کیک انگور سیاه خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه کیک انگور سیاه
برای شروع ابتدا آرد و آرد ذرت و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار با هم الک کرده پوست لیمو یا پرتقال رو آخر سر اضافه کنید.

داخل یک ظرف تخم مرغ و وانیل و شکر رو ۵ الی ١٠ دقیقه بزنید تا پف کند و سفید شود، روغن و شیر رو اضافه و ١ دقیقه با همزن هم بزنید.

طرز تهیه کیک انگور سیاه بی دانه

بعد آرد رو کم کم اضافه و در حد مخلوط شدن با لیسک هم بزنید.

کف و دیواره های ظرف مورد نظر رو کره بمالید اگه قالبتون تفلون نیست کاغذ روغنی بندازید و نصف مواد رو بریزید و حالا نصف انگورها را روش بچینید و بقیه مواد رو ریخته و نصف باقیمانده انگور را هر طور دوست دارین بچینید.

دستور پخت کیک انگور سیاه

پرک بادام هم در صورت تمایل بچینید. ظرف را داخل فر از قبل گرم شده با ١٨٠ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا روش طلایی شه. (با خلال دندان یا سیخ چوبی چک کنید اگر مواد بهش نچسبید کیک شما آماده ست.)

آموزش طرز پخت کیک انگور سیاه
فوق العاده خوشمزه! نوش جان

نکته: مواد به دمای محیط رسیده باشند بعد از پخت اجازه دهید کیک سرد شود بعد از قالب جدا کنید. اندازه قالب من ۲۳ سانت بود.