کاپ کیک کره ایی یه کیک لقمه ایی خوشمزه و خوش بافته، این کاپ کیک کره ای دستور پخت راحتی داره ولی خیلی خیلی خوشمزه ست.


مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کره ایی

  • کره ۸۰ گرم
  • شکر دانه ریز ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۳ عدد ۶۰ گرمی با احتساب پوست
  • وانیل کمی
  • خامه صبحانه ۵۰ گرم
  • آرد ۱۸۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری

دستور پخت کاپ کیک کره ای

طرز تهیه کاپ کیک کره ای

برای شروع ابتدا کره و شکر رو ۴ و ۵ دقیقه ایی با همزن برقی میزنیم تا رنگش روشن و کرمی و سبک بشه. کره رو از نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا نرم بشه.

سپس تخم مرغ ها رو دونه دونه به مخلوط کره و شکر اضافه کرده و هر کدوم رو یک دقیقه میزنیم.

با آخرین تخم مرغ وانیل رو هم اضافه میکنیم.

هر از گاهی کاسه رو دور گیری کنید.

سپس خامه رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

در ادامه مخلوط الک شده آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم و در آخر با کندترین درجه همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم، زیادی هم نزنید (ده ثانیه کافیه).

بعد کپسول های کاپ کیک رو پر میکنیم به شکلی که یک و نیم سانت سرش خالی بمونه.

به دلخواه روش رو کمی صاف کرده و خلال بادام میریزیم.

من تو فر برقی ۱۸۰ مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم تا پف کرد و اومد بالا بعد دما رو به ۱۶۰ کاهش دادم و ده دقیقه دیگه پخت رو ادامه دادم.

شما با توجه به فر خودتون تنظیم کنید. برای فر های گازی دما رو بین ۱۵ تا ۲۰ درجه بالا ببرین.

در آخر روی کاپ کیک درست رنگ نگرفته بود، گریل رو زدم تا خوشرنگ بشه. مواد هم دمای محیط باشن. قاشق ها استاندارد قنادیه.

نوش جان