این نان برگر خونگی مثل نون همبرگر سحر نرم و اسفنجی میشه و دستور پخت ساده ای هم داره. برای تهیه این نون همبرگر از متد تنگ ژنگ استفاده کردم که نتیجه کار یه نون همبرگر با بافت نرم و اسفنجی شده.


مواد لازم برای تهیه تهیه نان همبرگر سحر

  •  آب ۱۶۰ گرم
  • آرد نان فانتزی ۴۰ گرم
  • آرد نان فانتزی ۶۰۰ گرم
  • آب ۲۷۰ تا ۳۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱عدد
  • شکر ۶ گرم
  • نمک ۱۲ گرم
  • مخمر فوری ۸ گرم
  • بهبود دهنده ایزی برگر ۲ گرم
  • کره هم دمای محیط ۷۰ گرم

طرز تهیه نان همبرگر سحر حرفه ای در خانه

طرز تهیه نان همبرگر سحر نرم و حرفه ای

برای شروع ابتدا تنگ ژنگ رو آماده می‌کنیم. برای تهیه تنگ ژنگ ابتدا ۱۶۰ گرم آب و ۴۰ گرم آرد رو داخل یک قابلمه بریزید و با هم مخلوط کنید به طوری که هیچ گلوله ای از آرد نباشه.

سپس مواد رو روی حرارت متوسط بذارید و به طور مرتب هم بزنید تا شبیه یه حلوای نرم بشه.

قابلمه رو از روی حرارت بردارید و بذارید تا کاملا خنک بشه.

در ادامه برای درست کردن خمیر نون همبرگر، همه مواد و تنگ ژنگ (به جز کره) رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید.

آب هم دمای محیط رو هم کم کم و با احتیاط اضافه کنید. با توجه به میزان آب خورد آردی که استفاده می‌کنید و بعد از پنج دقیقه که خمیر رو ورز دادید، سپس کره رو طی دو مرحله به خمیر اضافه کنید و خوب ورز بدید به طوری که یه خمیر صاف و نچسب بدست بیاد.

سپس خمیر رو به مدت یک ساعت یا تا زمانی که دو و نیم برابر حجم بگیره (زمان حجم گرفتن خمیر به دمای محیط بستگی داره)، سپس پف خمیر رو با دست بگیرید و دوباره بذارید خمیر حجم بگیره.

سپس خمیر رو چونه بگیرید و به چانه های ۱۲۰ گرمی تقسیم کنید.

اگه خواستید نون مینی برگر درست کنید، چانه های ۷۰ گرمی بگیرید.

سپس چونه‌ها رو در سینی فری که ورق نسوز گذاشتید بچینید و روی نون ها آب اسپری کنید و بدون پوشش بذارید استراحت کنه و حجم بگیره.

برای پخت، سینی رو در فری که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم کردید بذارید.

حدود نیم ساعت طول میکشه تا که روی نان ها کاملا رنگ بگیره و بپزه.

به داخواه میتونید روی نان ها کنجد یا سیاه دانه بپاشید یا رو رومال شیر بزنید و در فر بذارید اما من بدون رومال پختم.