چیپس سیب زمینی حبابی با همه چیپسهای دیگه فرق داره و خیلی خوشمزه و ترد هست. سیب زمینی حبابی یا Bubble Potato یک دستور فرانسوی هستش که خیلی راحت و ساده با سیب زمینی و نشاسته ذرت درست میشه. امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه چیپس حبابی
- سیب زمینی (به مقدار مورد نیاز)
- نشاسته ذرت (به مقدار مورد نیاز)
- سفیده تخم مرغ ۱ عدد
آموزش روش تهیه چیپس حبابی خانگی با سیب زمینی و نشاسته ذرت
ابتدا سیب زمینی ها رو خوب بشویید و کامل خشک کنید. سپس سیب زمینی ها رو با پوست با رنده چیپس ساز رنده کنید.
ورقه های سیب زمینی رو به صورت دو ردیف مساوی روی سطح کار بچینید و روی یک ردیف رو آرد نشاسته ذرت الک کنید. سپس با یک برس نشاسته رو خوب روی ورقه های سیب زمینی پخش کنید و اضافاتش رو بگیرید.
سفیده تخم مرغ را جدا کنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه. سپس با یک برس، سفیده تخم مرغ رو روی ورقههای ردیف دیگه بمالید.
یک ورقه نشاسته ای رو بردارید و روی ورق آغشته به سفید تخم مرغ بذارید و کمی فشار بدید تا به هم بچسبن. سپس با یک چاقوی تیز کناره های ورقهها رو بگیرید تا از حالت گرد به شکل مربع تبدیل بشن.
داخل تابه به مقدار زیاد روغن سرخ کردنی بریزید و وقتی که کامل داغ شد، ورقههای سیب زمینی رو داخل روغن داغ حدود 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید و سپس از روغن خارج کنید و روی دستمال بذارید و 5 دقیقه صبر کنید تا پفش بخوابه.
وقتی که پفش خوابید، دوباره داخل روغن داغ بیندازید و به مدت یک دقیقه سرخ کنید و سپس از روغن خارج کنید و روی دستمال روغنش رو بگیرید و نوش جان کنید.
فقط برای درست کردن این چیپس باید به چند نکته خیلی اهمیت بدین تا کیفیت کار پایین نیاد و سیب زمینی ها به خوبی پُف کنه.
اول باید سیب زمینی به خوبی خیس بخورند تا وقتی برش میزنید لایه های نازک خیس باشند.
آب قسمت بیرونی سیب زمینی ها رو به صورت کامل بگیرید.
نشاسته ذرت کامل به یک طرف سیب زمینی اغشته کنید.
طرف دیگر رو به سفیده تخم مرغ اغشته کنید و بعد بچسبونید به هم.
آخرین مرحله و مهم ترین مرحله انداختن سیب زمینی ها داخل روغن هست.
باید از روغن به صورت دیپ (عمیق) استفاده بشه و اینکه روغن باید به خوبی داغ داغ شده باشه (به وسیلهی یک سیب زمینی میتونید این رو متوجه بشید.)
حتما ۲ بار سیب زمینی ها رو داخل روغن بندازید به فواصل ۲ و ۱ دقیقه.
بازم تاکید میکنم روغن حتما باید به صورت دیپ باشه اگر نباشه از هم وا میرن سیب زمینی ها.
این دستور چون مواد مورد نیازش به مقدار مورد استفاده هست، بستگی به خودتون داره که از چقدر سیب زمینی، نشاسته ذرت و سفیده تخم مرغ استفاده میکنید.
امیدوارم از آموزش این چیپس حبابی جذاب لذت برده باشید.
طرز تهیه چیپس رولی
یه چیپس خونگی سالم که فوری درست میشه و بی نهایت ترده!
مواد لازم برای تهیه چیپس رولی
- سیب زمینی
- نشاسته ی ذرت
- خلال دندان
- نمک
- جعفری خرد شده
طرز تهیه این رول هم خیلی سادست، اول سیب زمینی های بزرگ رو با ورقه کن یا چاقوی تیز یه اندازه و نازک ببرید.بشوریدشون تا نشاسته ی اضافی خارج بشه و بعد خوب خشک کنین. حالا روی اونها نشاسته ی ذرت الک کنین و یه لایه سیب زمینی روی نشاسته باز بریزین و بعد دوباره نشاسته و در آخر رول کنید.
با خلال دندون رول ها رو فیکس کنین و تو روغن داغ سرخ کنین. در آخر خلال ها رو از چیپس ها خارج کرده و نمک و جعفری خرد شده با اون ها ترکیب و میل کنید.