این هم از یه براونی ساندویچی با فیلینگ خامه امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم برای تهیه براونی ساندویچی
مواد لازم برای براونی
- تخم مرغ هم دمای محیط ۲ عدد
- کره هم دمای محیط ۶۰ گرم
- آرد سفید ۱۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- نمک یک پنس
- پودر قند ۱۵۰ گرم
برای فیلینگ خامه
- کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۸۰ گرم
- خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
نکته: میتونید به جای مواد بالا از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید
برای تزیین
- شکلات شیری بن ماری شده ۱۸۰ گرم
- گردو خورد شده کمی
- توت فرنگی خشک پودر شده کمی
دستور تهیه دسر ساندویچ براونی با فیلینگ خامه
برای شروع ابتدا تخم مرغ رو به همراه کره و پودر قند بوسیله همزن دستی کمی هم زده، آرد سفید رو به همراه بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و مخلوط میکنیم.
سپس نمک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.مواد رو کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر به غلظت مناسب برسه. (پس اگر دیدین به غلظت مناسب رسید دیگه مخلوط آرد رو اضافه نکنید).
مواد رو درون قیف با ماسوره ساده ریخته و در سینی که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله فرم میدیم. (حتما بینشون فاصله باشه چون موقع پخت حجمش بیشتر میشه).
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم. (زیاد این شیرینی نباید پخته بشه چون باعث سفت شدن اون میشه).
برای تهیه خامه همه مواد رو با همزن برقی میزنیم تا فرم بگیره. سپس در قیف ریخته و بعد از خنک شدن شیرینی، با ماسوره گل، پشت شیرینی فرم میدیم.
شکلات رو بن ماری کرده و شیرینی رو از یک طرف درون شکلات فرو کرده و در صورت دلخواه با گردو و یا پودر توت فرنگی خشک شده تزیین میکنیم. نوش جان
طرز تهیه دسر ساندویچ براونی شکلاتی با فیلینگ پنیر خامه ای
مواد لازم
- شکلات تلخ ۱۲۰ گرم
- کره ۳۰ گرم
- تخم مرغ یک عدد
- شکر ۷۰ گرم
- آرد ۱۱۰ گرم ( ممکنه یک قاشق بیشتر لازم بشه )
- بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- وانیل ۱.۵ گرم
- نمک کمی
مواد کرم
- ۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
- کره ۷۰ گرم
- پودر قند ۱۰ گرم
- وانیل یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
شکلات و کره رو به روش بن ماری باز کنید، بذارید کنار تا کاملا خنک بشه و هم دمای محیط بشه.
تخم مرغ رو یکم بزنید و بعد شکر رو بهش اضافه کنید حالا شکلات رو بهش اضافه کنید. بعد آرد و بکینگ پودر و وانیل و نمک رو اضافه کنید.
مواد بنظر چسبنده هست. یک ربع تو یخچال قرار بدین.
من سایز کوکی هارو ۳۵ گرم در نظر گرفتم. هر کوکی رو گرد کنید و داخل سینی بچینید. (با فاصله)
فر از قبل گرم شده باشد. فر برقی ۱۶۰، گازی ۱۸۰ درجه، مدت پخت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه.
ترک های روی آن را مشاهده کنید. داخل کوکی باید نرم بماند. بیارید بیرون و اجازه بدین خنک بشن.
واسه کرم، کره و پودر قند و وانیل رو بزنید و بعد پنیر رو اضافه کنید خوب بزنید.
بعد داخل قیف ریخته و روی یک کوکی بزنید و کوکی دوم رو روش قرار بدین. من دور کوکی رو هم با کرم پر کردم. فوق العاده خوشمزه ست و پرکالری.
این دسر ساندویچ کوکی حتما به یک بار امتحان می ارزه. من تا یک هفته داخل یخچال نگه داشتم.