براونی آلبالو یه نوع کیک آلبالو هست و یه کیک تابستونی ویژه هست برای دوستداران طعم های ترش و ملس. این نوع از براونی عالیه و شدیداً پیشنهاد میدم. میکس طعم تلخ شکلات و ملس آلبالو محشره. امیدورام که درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه براونی آلبالو
- تخم مرغ ۳ عدد (اگه ریز بود ۴ تا)
- آرد ۳/۴ لیوان سرپر
- شکر ۳/۴ لیوان سرپر
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- کره ۱۲۵ گرم
- شکلات سکه ای یا تخته ای ۱۲۵ گرم (من تلخ زدم)
- آلبالو، شکلات تکه ای و گردو به میزان لازم
طرز تهیه براونی آلبالو شکلاتی
برای شروع ابتدا کره رو بذارید روی حرارت تا آب بشه بعد شکلات سکه ای رو بهش اضافه کنید تا کاملاً ذوب و ترکیب بشن، بذارید کنار تا خنک بشن.
حالا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ تا ۷ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشه و بعد مخلوط کره و شکلات خنک شده رو اضافه کنید با همزن هم بزنید تا هم بخورن. آرد الک شده رو اضافه کنید و آروم با لیسک هم بزنید. میتونید برای باز شدن کامل گلوله های آرد با همزن دو پالس بزنید تا خوب یکدست بشه.
طرز تهیه براونی قهوه کافی شاپی
گردوها رو به میزان دلخواه و ذائقه ای خودتون خرد کنید ولی زیاد ریز نشه کمی تکه ها رو بزرگ بگیرید و از قبل با ۱ قاشق از آرد کمی هم بزنید و حالا به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید.
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید یا مثل من فقط کاغذ روغنی بذارید و مواد براونی رو داخلش بریزید و آلبالوها رو روی مواد بچینید. من روی مایه کیک در کنار آلبالوها تکه های شکلات هم گذاشتم بعد از پخت زیر دندون ترکیب طعم آلبالو و شکلات و گردو بینظیره.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه.
نکته ها مهم
- دمای فرها متفاوته و براونی بسیار حساس به دما، پس در دقیقه های آخر حتماً چک کنید چون تایم پخت ممکنه تقریبی باشه.
- من در سولاردوم با پیش گرمایش و کانوکشن ۱۶۰ و ۴۰ دقیقه قرار دادم.
- براونی مثل کیک های دیگه بافت خشک نداره، در نتیجه ممکنه خلال چوبی که برای تست کامل پخت داخلش زدید کمی بافت نرم و خیس رو نشون بده که طبیعیه و همین نوع بافت براونی رو متمایز و لذیذ میکنه پس دقت کنید زیاد حرارت نبینه و بافتش خشک نشه.
- در مواد براونی از بیکینگ پودر استفاده نمیشه، پس سعی کنید از قالب خیلی بزرگ استفاده نکنید.
- برای سطح کیک از میوه های کوچیک دیگه مثل توت فرنگی، تمشک، توت، بلوبری و … به دلخواه استفاده کنید.