کیک قهوه ای با شکر قهوه ای و دارچین یه کیک فوق العاده خوشمزه دیگه هر چی از بافت لطیف و عطر و طعم بی نظیرش بگم کم گفتم!

شما میتونید اگر که دارچین دوست ندارید با پودر قهوه جایگزینش کنید پودر قهوه رو‌با شیر کمی داغ کنید عطر و‌ رنگش در بیاد خنک که شد اضافه کنید برای روی کیک هم میتونید دارچین حذف کنید پودر قهوه جایگزین کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک قهوه ای با شکر قهوه ای و دارچین

مواد رویه:

  • کره ذوب 40 گرم
  • شکر قهوه ای 20 گرم
  • آرد 50 گرم
  • نشاسه ذرت 20 گرم
  • دارچین 1 قاشق سوپخوری
  • گردو خرد شده مقداری به دلخواه (من 30 گرم استفاده کردم)

مواد کیک:

  • آرد 210 گرم
  • شکر ریز 130 گرم
  • کره نرم 115 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد درشت
  • شیر پر چرب 120 گرم
  • ماست یونانی یا معمولی سفت 60 گرم
  • دارچین 1 قاشق سوپخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 2 + 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت کیک قهوه ای با شکر قهوه ای و دارچین

طرز تهیه کیک قهوه ای با شکر قهوه ای و دارچین

همه مواد به دمای محیط رسیده باشند.

فر رو‌با دمای 180 از 15 دقیقه قبل گرم کنید فرهای برقی 160 درجه.

ته قالب 20 سانتی گرد کاغذ بندازید اطراف و روی کاغذ رو‌ چرب کنید و کنار بزارید.

آرد و دارچین و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و‌ کنار بزارید.

مواد رویه کیک رو با هم مخلوط کنید کره ذوب شده رو اضافه کنید هم بزنید بزارید تو دمای محیط بمونه.

شکر و کره نرم رو‌ با دور تند همزن 5 دقیقه بزنید تا کرمی و یکدست بشه و‌ یکم حجم بگیره تو‌این فاصله با لیسک دور کاسه رو‌ تمیز کنید تا تمام مواد خوب هم بخورند.

تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و سی ثانیه با دور متوسط هم بزنید و بعد نصف مواد خشکی که از قبل الک کردید رو‌ به همراه شیر اضافه کنید و هم بزنید و بعد بقیه آرد و ماست رو اضافه کنید و مخلوط کنید فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

ملات کیکمون سفته بریزیدش داخل قالب سطحش رو‌ با کاردک صاف کنید از مواد رویه با دست خرد کنید تا کمی ریز بشه که به همه جای کیک برسه و‌پخشش کنید و از گردو خرد شده روش بپاشید به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزه تا زمانی که با سیخ چوبی تست کردید و تمیز خارج بشه.

به مدت 5 دقیقه روی توری فلزی خنک کنید. بعد به آرومی از قالب جدا کنید و وقتی که خوب خنک شد برش بزنید و میل کنید.

نکته: میتونید به جای ماست از خامه ترش هم استفاده.