طرز تهیه نان کاسه ای برای سوپ خیلی راحته. احتمالا توی رستوران ها سرو سوپ داخل نان رو دیدید و شاید علاقه مند باشید نحوه آماده سازی این نانهای ویژه سوپ رو بدونید. روش تهیه نان کاسه ای سوپ رو براتون آماده کردم. امیدوارم که درست کنید و خوشتون بیاد.


مواد لازم برای تهیه نان کاسه ای جهت سرو سوپ

  • آب ولرم ۲۲۰ میلی لیتر (۱ پیمانه سرخالی)
  • خمیر مایه خشک ۵ گرم (۱ قاشق غذاخوری سرخالی)
  • شکر ۷ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
  • آرد نان ۳۵۰ گرم (۲ پیمانه + ۱/۳ پیمانه)
  • نمک ۷ گرم (۱ قاشق چای خوری)

دستور پخت نان کاسه ای جهت سرو سوپ

طرز تهیه نان کاسه ای برای سوپ
برای شروع ابتدا آب، مخمر و شکر را مخلوط کرده و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه فعال شود سپس آرد و نمک را اضافه کنید. (با توجه به کیفیت متفاوت آردها، یک سوم آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شده و خمیر نرمی داشته باشید که بدست نچسبد.)

مواد را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید تا خمیر صاف و لطیف شود سپس خمیر را داخل کاسه چربی گذاشته روی آن را بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از این مرحله خمیر را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده و چونه کنید و با فاصله بگذارید.

روی آنها را پوشانده و حدود ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آنها دو برابر شود. بعد از این مدت پف خمیرها را گرفته و دوباره چونه کنید و این بار روی کاغذ روغنی که چرب کردید داخل سینی فر با فاصله بچینید و روی آنها را با پارچه تمیزی پوشانده ۲۰ دقیقه استراحت نهایی دهید.

در این فاصله فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

روی نان ها کمی آرد پاشیده و با یک چاقوی تیز یا تیغ طرح دلخواهتون رو برش های کم عمقی بزنید. داخل فر را هم به اندازه ای که کاملا مرطوب شود آب اسپری کنید.

سپس خمیر را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پخته و قهوه ای روشن شوند.

بعد از خروج از فر تا وقتی گرم و خشک هست روی نان را برش زده و داخل آنرا خالی کنید و سوپ مورد نظر را داخل نان سرو کرده نوش جان کنید.