کاپ کیک بلک فارست با فیلینگ گیلاس به اندازه زیباییش، خوشمزه و خوش بافته و جذابه!

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک بلک فارست

  • آرد ۱۵۰ گرم ( ۱+ ۱/۴ پیمانه)
  • پودر کاکائو ۶۵ گرم (۲/۳ پیمانه)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر ۲۰۰ گرم ( ۱پیمانه)
  • خامه ۱۲۰ گرم ( نصف پیمانه)
  • روغن مایع ۱۲۰ میلی ( نصف پیمانه)
  • عصاره وانیل ۲ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ کامل بزرگ ۱ عدد + ۱ عدد زرده
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • قهوه دم کرده داغ ۱۵۰ میلی ( ۲/۳ پیمانه)

برای فیلینگ

  • گیلاس بدون هسته ۲ پیمانه
  • شکر ۷۰ گرم ( ۱/۳پیمانه)
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق چای خوری
  • آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
برای تزئین کاپ کیک
  • خامه قنادی ۳۰۰ گرم
  • رنده شکلات ۲ قلشق غذاخوری

دستور پخت کاپ کیک بلک فارست

طرز تهیه کاپ کیک بلک فارست خوشمزه و متفاوت
قبل از شروع ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و در قالب کاپ کیک ۱۲ تایی کپسول کاغذی بگذارید.

برای شروع در یک کاسه بزرگ آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر و جوش شیرین و شکر را با هم الک و به خوبی مخلوط کنید.

کاپ کیک بلک فارست
در کاسه دیگری خامه، روغن، تخم مرغ کامل و زرده و وانیل را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آردی اضافه کنید و با سرعت متوسط حدود ۱۵ ثانیه هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شوند.

سپس سرعت هم زن را زیاد کرده و همزمان قهوه داغ را از کنار ظرف به آرامی طی ۲۰ ثانیه به مخلوط اضافه کنید و ۱۵ ثانیه دیگر هم بزنید تا مایه کیک صاف و یکدست و روان شود.

۲/۳ کپسولهای کاپ کیک را از مایه کیک پر کرده و داخل فر به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. حتما پخت کیک ها را با خلال دندان تست کنید.
بعد از خروج از فر اجازه دهید کاملا سرد شوند.

برای تهیه فیلینگ، در یک کاسه کوچک شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. اینکار مانع چسبیدن و گلوله شدن نشاسته خواهد شد.

گیلاس ها، آبلیمو و مخلوط شکر و نشاسته را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه قرار دهید سپس شعله را کم کرده و ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید که گیلاس ها پخته و نرم شوند. مخلوط را بسیار کم و به آرامی هم بزنید. سپس کنار بگذارید تا سرد شود.

دستور پخت کاپ کیک بلک فارست
خامه قنادی را فرم دهید.

کاپ کیک بلک فارست با فیلینگ گیلاس

وسط کاپ کیکها را با استفاده از ماسوره یا چاقوی تیز سوراخ کرده و با یک قاشق غذاخوری فیلینگ گیلاس پر کنید و روی کاپ کیکها را با خامه ماسوره بزنید و با ریختن کمی از آب گیلاس و رنده شکلات و گیلاس تزئین و سرو کنید.

آموزش تصویری تهیه کاپ کیک بلک فارست

نوش جان

آموزش کاپ کیک بلک فارست با عکس
میتوانید قهوه را با آب جوش و خامه موجود در دستور کاپ کیک را با شیر به همان میزان جایگزین کنید.


طرز تهیه کیک بلک فارست

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی

  • آرد سفید سه صفر ۲۵۰ گرم
  • پودر کاکائو ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۶ عدد (وزن با پوست ۳۹۰ گرم)
  • شیر ۱۲۵ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

پنج عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه. پنج عدد زرده تخم مرغ و یک عدد تخم مرغ کامل همراه با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کاملا کشدار و رنگش روشن بشه سپس شیر اضافه کنید کمی بزنید بعد روغن بریزید و مخلوط کنید.

آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر و نمک رو دوبار الک کرده و به مواد اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید. سفیده فرم گرفته را در سه مرحله با مواد زرده فولد کنید.

سپس خمیر کیک رو در دو قالب ۲۰ سانت که کف اونو کاغذ انداختین بریزید و در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۴۵ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست.

مواد لازم برای مارمالاد و شربت گیلاس

  • گیلاس بدون هسته ۵۰۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • آب لیموترش تازه ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

همه رو غیر از نشاسته داخل یه قابلمه بریزین و بذارین روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد سپس روی حرارت متوسط حدود ۲۰ دقیقه بجوشه.

کف روش هم بگیرین بعد نصفی از شربت رو جدا کنین به بقیش نشاسته ذرت که در دو قاشق آب حل شده اضافه و اجازه بدین بجوشه تا غلیظ بشه. از روی حرارت بردارین و بذارین تا مارمالاد کاملا خنک بشه. اگه دوست داشتین میتونین کمی نرمش کنید.

مواد لازم برای کرم پنیری

۴۰۰ گرم پنیرخامه ای رو با ۳ قاشق غذاخوری پُر پودر قند و یک قاشق عصاره وانیل با همزن بزنید تا کاملا نرم بشه بعد ۴۰۰ گرم خامه شیرین و فرم گرفته رو باهاش مخلوط و برای فیلینگ و کاور کیک استفاده کنید.

هر کیک به دولایه تقسیم کنید روی لایه اول با شربت خیس کنید. مارمالاد پخش کنید بعد کرم پنیری و روی اونم گیلاس تازه.

مجدد برای لایه های بعد هم تکرار کنید تا لایه آخر و اطراف کیک رو با کرم پنیری کاور کرده روشو ماسوره بزنید و با شکلات و گیلاس تزئین کنید.