لوبیا چشم بلبلی پلو غذایی ساده و خوشمزه هست که به روشهای مختلفی درست میشه. در ادامه با دستور پخت لوبیا چشم بلبلی پلو با مرغ ریش ریش شده مرحله به مرحله آشنا میشید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با مرغ ریش ریش شده
- لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه
- برنج 4 پیمانه
- سینه مرغ کامل 1 عدد
- پیاز 3 عدد
- شوید خشک 4 قاشق غذاخوری
- زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- فلفل 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه لوبیا چشم بلبلی پلو با مرغ ریش ریش شده
مرحله اول، پختن لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چشم بلبلی رو از سه ساعت قبل داخل آب سرد خیس کنید. یک مرتبه آب لوبیا رو عوض کنید. سپس آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید. حدود 40 دقیقه زمان بدید تا لوبیا چشم بلبلی بپزه. دقت کنید که لوبیا له نشه.
همچنین بخوانید: طرز تهیه انواع غذا با مرغ ریش ریش شده
مرحله دوم، پختن و ریش ریش کردن مرغ
یک پیاز رو پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. سینه مرغ رو به همراه پیاز، دو تکه چوب دارچین و کمی زردچوبه داخل قابلمه بریزید و حدود سی دقیقه زمان بدید تا سینه مرغ بپزه. سپس سینه مرغ رو از قابلمه بیرون بیارید تا سرد بشه. سپس سینه مرغ رو ریش یش یا خرد کنید.
آب مرغ رو صاف کنید و داخل قابلمه بریزید. لوبیای چشم بلبلی پخته رو هم داخل آب مرغ بریزید و روی حرارت بذارید تا آب مرغ تبخیر بشه و لوبیا چشم بلبلی داخل آب مرغ طعم بگیره.
همچنین بخوانید: طرز تهیه باقالی پلو کته با مرغ ریش ریش
مرحله سوم، آماده کردن پیاز داغ
دو عدد پیاز رو پوست بگیرید و به صورت خلالی نازک خرد کنید. پیاز رو داخل تابه بریزید. مقداری روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید. وقتی که پیاز طلایی شد، نمک، فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید تا خامی ادویه گرفته بشه. سپس مرغ ریش ریش شده رو اضافه کنید و زعفران آب شده رو روی مرغ بریزید و سپس هم بزنید.
در ادامه لوبیا چشم بلبلی پخته شده رو اضفه کنید و مواد رو هم بزنید و روی حرارت کم حدود 10 دقیقه تفت بدید ت طعم مواد به خورد هم بره.
همچنین بخوانید: طرز تهیه عدس پلو ساده کته ای بدون گوشت
مرحله چهارم، مخلوط کردن برنج با مواد
لوبیا چشم بلبلی پلو به صورت کته یا آبکش میتونید درست کنید. برای درست کردن لوبیا چشم بلبلی پلوی کته، برنج رو که از قبل خیس کردید رو روی حرارت بذارید و شوید خشک رو اضافه کنید. وقتی که آب برنج کشیده شد، یک قابلمه دیگه بردارید و روی حرارت بذارید تا کمی داغ بشه. سپس از روی حرارت بردارید و کف قابلمه رو کمی چرب کنید. کف قابلمه نون یا سیب زمینی ورقه شده بذارید.
سپس مقداری برنج بریزید و روی برنج مقداری از مخلوط مرغ ریش ریش و لوبیا پشم بلبلی بریزید. دوباره یک لایه برنج ربریزید و تا تمام شدن مواد ادامه بدید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش
مرحله پنجم، پختن لوبیا چشم بلبلی پلو با مرغ ریش شده
قابلمه رو روی حرارت متوسط بذارید. وقتی که بخار کرد، زیر قابلمه شعله پخشکن بذارید و درب قابلمه دمکن بپیچید و حرارت رو کم کنید. حدود 30 تا 45 دقیقه زمان بدید تا لوبیا چشم بلبلی پلو دم بکشه و آماده بشه.