حتما این بیسکویت مغزدار شکلاتی رو درست کنید، واقعا خوشمزس مخصوصا که توشم شکلات داره !
مواد لازم برای تهیه بیسکویت مغزدار شکلاتی خانگی (حدود ۱۶ عدد)
- کره بدون نمک ۲۰۰ گرم
- آرد سفید گندم ۴ پیمانه (۵۰۰ گرم)
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- پودر قند ۲/۳ پیمانه (۷۰ گرم)
- روغن ۱/۳ پیمانه (۵۰ م.ل)
- تخم مرغ ۱ عدد
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- شکلات صبحانه (حتما باکیفیت باشه که نسوزه)
دستور پخت بیسکویت مغزدار شکلاتی خانگی خوشمزه و ساده
برای شروع ابتدا کره بدون نمک رو تو دمای اتاق میزاریم تا یه مقدار نرم شه، بعد بهش وانیل، شکر و تخم مرغ رو اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن میزنیم تا کرم رنگ و یک دست بشه.
بعد بهش بیکینگ پودر و آرد رو اضافه میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم تا خمیر تشکیل بشه.
بعد با دست چند دقیقه ورز میدیم تا کاملا یکدست بشه.
دقت کنید زمان اضافه کردن آرد، پیمانه آخر رو با احتیاط اضافه کنید که آرد بیش از اندازه نشه و اگر موقع ورز دادن خیلی سبک و چسبنده بود بهش یکم آرد اضافه کنید.
روی خمیرو ۱۵ دقیقه میپوشونیم و توی دمای اتاق میزاریم تا استراحت کنه.
بعد نصف خمیر رو بین دو تا کاغذ روغنی میزاریم و به ضخامت نیم سانتیمتر پهن میکنیم.
خمیر پهن شده رو قالب میزنیم و وسطش نوتلا (یا شکلات صبحانه باکیفیت) میزاریم و با فشار نوک یک چنگال کنارههاش رو میبندیم..
اگه خمیر ترک خورد با دست ترک کاره بهم بچسبونید (یعنی مشکلی نیست نگران نباشید)
بیسکویت های مغزدار شکلاتتی رو روی کاغذ روغنی توی سینی فر میزاریم و برای مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۵ درجه در طبقه وسط (از قبل گرم شده) میزاریم تا بپزه.
نوش جان