اگه به غذاهای بادمجانی علاقمند هستید و طعم بادمجون رو خیلی دوست دارید، بیورینگ مرغ و بادمجان رو حتما امتحان کنید. بیورینگ بادمجون یه پیش غذای فوق العاده خوش مزهاس که به عنوان غذای اصلی هم میشه ازش استفاده کنید. هرچی هم که از خوشمزگیش بگم کم گفتم.
همچنین واسه دورهمیها و مهمونیهاتون هم انتخاب خیلی خوبیه.
مواد لازم برای تهیه بیورینگ مرغ و بادمجان
- سینه مرغ نصف یک عدد
- پیاز یک عدد
- بادمجان ۴ عدد
- سیر سرخ شده یک قاشق مرباخوری
- گشنیز خشک ۳ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه
- گردو خرد شده یک چهارم پیمانه
- پیاز و نعنا داغ ۲ قاشق غذاخوری پر
- سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
- ماست ۳ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی متوسط ۲ عدد
طرز تهیه سالاد بیورینگ مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی
ابتدا بادمجون ها رو پوست بگیرید و ورقه ای خرد کنید. سرخ کنید و کنار بگذارید.
سینه مرغ رو هم با پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه و یک تکه چوب دارچین بپزید.
پیاز رو پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
سینه مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدید.
سپس گشنیز خشک یا تازه رو اضافه کنید و کمی تفت بدید و کمی ادویه به مواد اضافه کنید.
بادمجاون های سرخ شده رو ساتوری نید و به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط بشن.
در ادامه گردو و سس و ماست رو به مواد اضافه کنید.
سپس نعنا داغ رو اضافه کنید.
به دلخواه سیر سرخ شده رو هم به موا اضافه کنید یا اینکه برای تزئین استفاده کنید.
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و رشته ای خرد کنید و سپس در روغن سرخ کنید.
بیورینگ مرغ و بادمجان آماده شده رو داخل ظرف سرو بریزید و با گردو، پیاز داغ و سیب زمینی سرخ شده به دلخواه تزئین کنید.