این بستنی سنتی زعفرونی واقعا طعم بهشت میده، از دستش ندید! خلاصه که این بستنی سنتی خونگی حرف نداره هم خوشمزه هم سالمه هم بهداشتی!

مواد لازم برای تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی با ثعلب

  • شیر پر چرب یک لیتر
  • شکر ۱و۱/۳ لیوان فرانسوی دسته دار
  • ثعلب ۵ گرم
  • گلاب نصف فنجان
  • زعفران غلیظ دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

آموزش روش تهیه بستنی سنتی زعفرانی خانگی کشدار با ثعلب بدون خامه

طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی

ثعلب و شکر را باهم ترکیب میکنیم و کم کم به شیر در حال جوش اضافه میکنیم. به هیچ عنوان شکر و ثعلب را یک جا اضافه نکنید چون در شیر حل نمیشود.

سپس مواد را مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسد حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم. اگر مواد را زود از روی حرارت برداریم بستنی بی کیفیت و یخی میشود.

مواد بستنی را به ظرف مناسبی انتقال میدهیم و درون فریزر قرار میدهیم و هر ۴۵ دقیقه یکبار از فریزر خارج کرده و حدود یک دقیقه هم میزنیم تا مواد یکدست شود و بار دیگر در فریزر قرار میدهیم و این کار را برای ۵ مرتبه تکرار میکنیم.

بعد از مرحله پنجم بستنی را یک شب تا صبح در فریزر قرار میدهیم تا بستنی ما آماده شود.

اگر شکر بستنی کمتر یا بیشتر از دستور باشد بستنی شما بافت بدی پیدا میکند پس حتما مطابق دستور انجام دهید.

اگر مواد بستنی روی حرارت به غلظت مناسب نرسد بستنی بعد از قرار گرفتن در فریزر حالت یخی میشود پس حتما مواد به غلظت فرنی برسد.

مخلوط کردن و یک دست شدن بستنی در ۵ مرحله گفته شده خیلی مهم است و باعث میشود بستنی بدون یخ‌زدگی و کشدار شود.

به جای زعفران از وانیل یا پودر کاکائو میتوانید استفاده کنید.

اگر دوست داشتین به بستنی تکه های خامه اضافه کنید خامه صبحانه را درون نایلون به صورت یک لایه نازک پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا ببند آن را خرد کنید و در مرحله آخر (پنجم) هم زدن به بستنی اضافه کنید.

نوش جان