بانوفی پای یه دسر بینظیر انگلیسی فوق العاده خوشمزه و آسونه. این پای لذیذ برای اولین بار در سال ۱۹۷۱ توسط نایجل مکنزی صاحب رستوران Hungry Monk درست شده و از اون به بعد جزو پای های پرطرفدار تو کل دنیا به حساب میاد.
برای بیس میتونین از خمیر یا از کراست بیسکوئیتی استفاده کنین.
مواد لازم برای تهیه بانوفی پای با شیر عسلی
- پودر بیسکویت شکلاتی ۳۵۰ گرم
- کره ذوب شده ۱۷۰ گرم
- شکلات ۶۰ گرم (سلیقه ای)
- شیر عسلی کاراملی ۳۷۰ گرم
- کره نرم ۷۵ گرم
- شکر قهوه ای ۶۰ گرم
- خامه صبحانه ۶۰ گرم
- نشاسته ذرت ۳ قاشق سوپخوری
- موز ۲ عدد
- خامه فرم گرفته ۲۵۰ گرم
- پودر قهوه برای تزئین
(قالب من کوچیک بود موادو نصف کردم)
طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی با شیر عسلی
برای شروع قوطی شیر عسلی رو داخل یه قابلمه پر از آب ۳ تا ۴ ساعت بجوشونید تا رنگش کاراملی بشه.
بیسکویت رو داخل غذا ساز خوب پودر کنید تا دونه درشتی باقی نمونه بعد کره ذوب شده اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید که به خورد هم برن.
داخل قالب تارت یا قالب کمربندی بریزید با یه لیوان گرد خوب منسجمش کنید و حسابی و محکم از اطراف فیکس قالبتون کنید اگر خوب و با حوصله انجام ندید موقع برش زدن پودر میشه.
اجازه بدید ۱ ساعت داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره.
شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنین و بعد از اینکه از داغی افتاد روی کراست بیسکوئیتی بریزید و مجدد تو یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.
برای پر کردنش شکر و کره و نشاسته و خامه و شیر عسلی رو خوب مخلوط کنید بزارید رو شعله متوسط مدام هم بزنید ۵ دقیقه بجوشه اگه دماسنج دارید به دمای ۱۱۵ درجه رسید خاموش کنید بزارید یکم از دما بیوفته بریزیدش رو بیس بزارید یخچال ۱ ساعت دیگه بمونه.
میتونید فقط از شیرعسلی استفاده کنید یا بجاش خودتون با شکر و خامه و کره و نشاسته ذرت کارامل درست کنید.
موز رو حلقه های یکسان بزنید بچینید روی سس کاراملی. خامه رو فرم بدید با قیف و ماسوره روش طرح بزنید و پودر قهوه روش بپاشید اجازه بدید یه شب تو یخچال بمونه بعد نوش جان کنید.
خیلی خوشمزه اس حتما امتحانش کنید.