این شیرینی توت بادامی ساده و سنتی با ۳ قلم مواد درست میشه و یه شیرینی نوستالژی و خیلی دوست داشتنیه و عالی برای عید نوروز.

من رو که یاد خاطرات بچگی می اندازه. خیلی راحت و میشه گفت آسونترین شیرینیه.


طرز تهیه شیرینی توت با بادام

مواد لازم برای شیرینی توت بادامی

  • بادام درختی ۱۵۰ گرم (تقریبا یک و یک سوم لیوان)
  • پودر قند ۱۲۰ گرم (تقریبا دو سوم لیوان)
  • گلاب ۲ تا ۳ قاش غذاخوری

طرز تهیه شیرینی توت با بادام

برای شروع ابتدا بادام ها رو توی آب ولرم حدودا دو ساعت خیسوندم و بعد پوستش رو کندم، اینجوری خیلی راحت جدا میشه.

بعد بادوم های پوست کنده رو توی هر چی که دارین غذاساز، آسیاب ، یک دو سه، چرخ گوشت یا … بریزید و میکس و پودر کنید.

برای راحت پودر کردن هم میشه از یکی دو قاشق پودر قند استفاده کرد. بعد پودر بادام و پودر قند و گلاب رو با هم مخلوط کردم و یه خمیر نرمی به دست میاد.

حالا میتونید مثل من چند قسمت کنید و رنگ کنین و یا همون ساده رنگ نکنین.

من خمیر رو چند قسمت کردم و هر کدومش رو یه رنگی کردم. از زعفران، آب لبو یا از رنگ های خوراکی میشه استفاده کرد.

از خمیر یه مقدار برداشتم و توی دستم به شکل توت در آوردم و توی شکر غلتوندم، به خاطر این توی شکر میغلتونیم که شکلش بیشتر شبیه توت و برجسته بشه و بالای سرش هم خلال پسته زدم.

نکات:

تعداد شیرینی ها به اندازه هایی که درست می کنید دارید، حدودا ۵۰ تا ۶۰ عدد میشه.

ماندگاری داخل ظرف درب بسته محیط خنک یا یخچال حدود ۲ هفته هستش، در صورتی که داخل فریزر بزارید بیشتر از یک ماه می مونه.

 

طرز تهیه شیرینی توت بادامی

طرز تهیه شیرینی توت با پودر بادام

مواد لازم برای تهیه شیرینی توت با پودر بادام

  • پودر بادام ۱۵۰ گرم (یک لیوان فرانسوی دسته دار)
  • پودر قند ۱۰۰ گرم (سه چهارم لیوان فرانسوی دسته دار)
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • گلاب حدودا ۱/۴ پیمانه (1/4 لیوان فرانسوی دسته دار)
  • خلال بادام به میزان لازم
  • شکر دانه درشت به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی توت با پودر بادام

ابتدا پودر بادام و پودر قند و پودر هل رو داخل کاسه ایی خوب مخلوط میکنیم.

گلاب رو کم کم اضافه کرده و با پشت قاشق یا دست به خورد مواد خشک میدیم تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد تا بتونین فرم بدین، نه خشک باشه که ترک بخوره و نه شل که شکلشو از دست بده. (دقت کنید که مقدار گلاب تقریبیه و ممکنه همش استفاده نشه، برای من یکی دو قاشق سوپ خوری اضافه اومد.)

سپس گلوله هایی قد فندق ازش جدا کنین (گلوله های من ۵ گرمی بود) کف دست گردش کنین و فرم اشک بهش بدین.

بعد یه خلال بادام یا پسته به سرش فرو ببرین و تو شکر بغلتونین.

برای توت قرمز از کمی آب لبو استفاده کردم و توت سبز از چند قطره رنگ سبز.

این اندازه، شیرینی ملایم و مطبوعی داره، اگه شیرین دوست دارین مقدار پودر بادام و پودر قند رو برابر بگیرین.

شیرینی توت زود خشک میشه، پس تو ظرف در بسته نگهداری کنین.

تا یک هفته داخل یخچال و بعد از اون تو فریزر.

برای توت زعفرونی، از کمی زعفران دم کرده غلیظ همراه گلاب استفاده کنین ولی دیگه پودر هل نزنین که رنگ زعفران رو کدر میکنه.

من موادم رو سه برابر کردم.

4/5 - (4 امتیاز)