اين دسر پودینگ موز با نان تست یه دسر خیلی متفاوته، مواد اوليه آسونی داره و نیاز به فر و همزن هم نداره! این پودینگ موز در واقع يه نوع پودینگ هست که به صورت بخار پز درست میشه، خیلی نرم و لطيفه و تو دهن آب میشه!
مواد لازم برای تهیه پودینگ موز با نان تست
- نان تست 8 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 50 گرم
- موز 2 عدد
- آب 250 میلی لیتر
- کره 30 گرم
- وانيل 1/4 قاشق چای خوری
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچين 1 قاشق مرباخوری
دستور تهیه پودینگ موز با نان تست ساده و خوشمزه
ابتدا نون های تست رو به قطعات کوچيک برش میدهيم.
داخل يه ظرف بزرگ، تخم مرغ ها، شکر و وانیل رو با همزن دستی مخلوط میکنیم. سپس کره ی آب شده و آب رو میریزیم و مخلوط میکنیم.
نون های ریز شده رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا نون ها مواد رو به خودشون جذب کنند.
حالا دو تا موز رو به صورت طولی برش میدهيم.
داخل قالب پاند رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم، کمی از مواد رو داخل قالب میریزیم و روش پودر کاکائو الک میکنیم و چند برش موز می چینیم، دوباره کمی مواد میریزیم و اين بار پودر دارچین با الک روی مواد می ریزیم و دوباره يه لايه مواد نونی.
در اين مرحله يه قابلمه بزرگ رو روی حرارت قرار میدهیم يه ظرف فلزی به عنوان پايه داخلش قرار میدهیم و کمی آب میریزیم و در قابلمه رو میبندیم.
وقتی آب جوش اومد قالب رو داخل قابلمه روی پايه میذاریم و در قابلمه رو به مدت 25 الی 30 دقیقه میبندیم تا پودینگ آماده شود.
سپس از قالب جدا کرده و با پودر دارچين تزئین میکنیم. نوش جان