کیک خیس موزی شکلاتی یه کیک خیلی خیلی خوشمزه و راحته که بدون آرد و شکر درست میشه و برای تهیه این کیک به زمان خیلی کمی نیاز دارید. این کیک رو هم با فر و هم بدون فر میشه آماده کرد.
در ادامه با دستور پخت کیک خیس موزی شکلاتی بدون شکر و آرد مرحله به مرحله آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه کیک بدون آرد و شکر موزی شکلاتی
- موز 2 عدد
- تخممرغ 2 عدد
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
- شکلات 50 گرم
- شیر 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک موزی شکلاتی بدون آرد و شکر
مرحله اول آماده کردن مایه کیک
برای شروع ابتدا موزها رو پوست بگیرید و حلقهای خرد کنید.
سپس دو عدد تخم مرغ رو داخل یک کاسه کوچک بشکنید و وقتی که از سالم بودنش مطمئن شدید داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
موز خرد شده، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو داخل غذاساز بریزید و مواد رو چند دقیقه میکس کنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه و حالت مایع و روان پیدا کنه.
مرحله دوم، پختن کیک
برای پخت این کیک با مقدار مواد گفته شده بهتره که از یک قالب 12 سانتیمتری استفاده کنید.
کف قالب رو کمی چرب کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید.
قالب رو چند مرتبه به آرومی به سطح کار بکوبید تا هوای اضافیش از مایه کیک خارج بشه.
یک قابلمه بزرگ رو روی گاز روی شعله پخشکن بذارید و حدود پنج دقیقه روی حرارت متوسط بذارید تا خوب گرم بشه.
سپس حرارت شعله رو روی کم تنظیم کنید و داخل قابلمه یک پایه بذارید و قالب کیک رو روی پایه بذارید و درب قابلمه دمکن بپیچید و حدود 15 تا 20 دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه. بعد از گذشت حدود 15 دقیقه چک کنید و اگه پخته بود از روی حرارت بردارید.
برای پخت کیک داخل فر هم قالب کیک رو داخل فر از قبل گرم شده بذارید و با دمای 170 درجه سانتیگراد حدود 20 دقیقه زمان بدید تا کیک بپزه.
همچنین میتونید این کیک رو داخل مایکروفر یا سولاردام به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید.
مرحله سوم، آماده کردن سس شکلاتی
شکلات تختهای یا چیپسی رو داخل یک کاسه بریزید و شیر رو اضافه کنید.
کاسه رو روی بخار آب بذارید و به روش بنماری حرارت بدید تا شکلات ذوب بشه. همچنین میتونید شکلات رو داخل مایکروفر بذارید تا ذوب بشه.
سپس مخلوط شیر و شکلات رو خوب هم بزنید تا یکدست بشه.
مرحله چهارم، سرو کیک
وقتی که کیک پخت، کیک رو داخل ظرف مورد نظر برگردونید و سس شکلاتی رو روی کیک بریزید.
چند دقیقه زمان بدید تا شکلات کمی به خورد کیک بره و سپس سرو و نوش جان کنید.