یه بامیه سیب زمینی تـرد و خـوشمزه بـچه ها عـاشـقش هـستن! امیدوارم که این سیب زمینی بامیه ای خوشمزه رو تو خونه درست کنید و دوست داشته باشید.
مـواد لازم برای تهیه بامیه سیب زمینی
- سـیب زمـینی دو عـدد مـتوسط
- تـخم مـرغ دو عـدد
- آرد یک لیوان
- آب یک لیوان
- کره بیست و پـنج گـرم
- نمک نصف قاشق چای خوری
- آویـشن نـصف قاشق چای خوری
- پـودر سـیر نـصف قاشق چای خوری
- پـاپـریکا یک قاشق چای خوری
- ادویـه کاری یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
- نمک و فـلفل قـرمز به مـیزان لازم
- روغـن مایـع برای سرخ کردن
دستور پخت بامیه سیب زمینی ترد و خوشمزه
اول از هـمه دوتـا سیب زمینی متوسط بشورید با پـوست بزارید داخل آب پـخته بـشه بـا خـلال تـست کنید پـخت خـارج کنید پـوسـت بگیرید و رنـده ریز بـزنید اجـازه بدید خنک بـشه.
داخـل قـابلمه یک لیوان آب ،نمک، کره و آویشن اضافه کنید اطراف قابلمه جوش های ریز زد آرد اضافه کنید با قاشق چـوبی یا لیسک تند بهم بزنید تا آرد جمع بشه و گلوله نـشه به مدت پنج دقیقه بـا پـشت قاشق روی شعله کم گاز داخل تابه باز و بسته کنید تا پخته بشه و بوی خامی گرفته بشه.
داخـل بـشقاب قراربدید با قـاشق پـهن کنیدتا از داغی بیفته.
بعـد از داغـی افـتادن خـمیر تـخم مـرغ اول بـزنید به مدت چند دقیقه بـا دست و هـمزن خـوب مخلوط کنید بعد تـخم مرغ دوم بزنید خوب بهم بزنید تا تخم مرغ کامل به خورد خمیر بـره و حـالت چسبندگی داشته باشه.
بعد سیب زمینی رنده شده رو به خـمیر اضـافه کنید ادویه جات که شامل پاپریکا، پودر سیر، کاری، نمک، فلفل قرمز، بیکینگ پودر بود اضافه کنید خوب ورز بدید.
روغـن مقداری گـرم کنید روغـن نباید داغ باشه چون بامیه ها میترکه مواد بامیه رو داغ قیف پارچه ای که روشو ماسوره دندانه درشت زدید بریزید و به اندازه دلخواه برش بزنید داخل روغن گرم روی شعله ملایم اجازه بدید کامل سرخ بشه.
روغـن باید زیاد باشه بعد روی دستمال بزارید تا روغـن اضافی گرفته بشه و با سس نوش جان کنید.