این چیپس خلالی خونگی مثل چیپس کارخانه ای ترد و خوشمزه میشه و درست مردنش فقط یکم حوصله میخواد. همین! این چیپس خلالی برای تزیین بیف و چیکن استروگانف، خورش قیمه، کوکو لوبیا سبز و کاری پلو و … قابل استفادهست.
مواد لازم برای تهیه چیپس خلالی ترد و پفکی خانگی
- سیب زمینی تازه و بزرگ به تعداد دلخواه
- روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
آموزش روش تهیه چیپس خلالی ترد خونگی
برای شروع ابتدا سیب زمینی های درشت رو پوست بگیرید و از ارتفاع رنده کنید.
سپس خلالهای سیب زمینی رو خوب بشورید و داخل کاسه محتوی آب و قطعات یخ بریزید و بذارید داخل یخچال نیم ساعت بمونه.
خلالهای سیب زمینی رو آبکش کنید و خوب خوب با دستمال خشک کنید. در صورت دلخواه میتونید یکم بهش پودر زعفرون بزنید.
داخل تابه یا شیر جوش یک سانت روغن سرخ کردنی بریزید. خلالهای سیب زمینی رو داخل تابه با روغن داغ، به مقدار کم و به دفعات سرخ کنید. در حین سرخ کردن کمی نمک بریزید.
بعداز سرخ شدن که البته نباید تغییر رنگ بدن چیپس هارو داخل آبکش فلزی بریزید و بهم بزنید تا روغن اضافه شون خارج بشه.
نکات مهم و فوت و فن های تهیه چیپس خلالی ترد در منزل
- از سیب زمینی تازه و زرد استفاده کنید.
- ریختن زعفران اختیاریه شما میتونید اونو حذف کنید، من برای غذاهای ایرانی زعفران میزنم.
- حتما در حین سرخ شدن خلال هارو با چنگال آهسته بهم بزنید تا بهم نچسبن
- چیپس هارو بعد از سرخ شدن روی هم تلنبار نکنید. گرما و روغن باعث نرمی اونها میشه.
- تا قبل از سرخ کردن به هیچ وجه به خلال ها نمک نزنید، نمک باعث نرمی و له شدن سیب زمینیها میشه
- میتونید رنده رو روی تخته یا داخل بشقاب بذارید و بعد رنده کنید ولی در این حالت خلال ها کوتاه میشن که البته این دست خودتونه که چه سایز خلالی میخواین.
- موقع کار با رنده حتما دستکش نخی یا دو لایه دستکش یکبار مصرف بپوشید که خدای نکرده دستتون آسیب نبینه.
- وقتی خلال ها روی روغن اومدن وموقع بهم زدن صدای خش خش میدادن. اون موقع باید خلال ها رو از روغن خارج کنیم.
- خلالها در عین تردی اصلا نباید تغییر رنگ پیدا کنند.
در بازار انواع و اقسام رنده های مختلف از گرون قیمت و برقی تا معمولی پیدا میشه ولی من از ساده ترین و در دسترس ترین رنده استفاده کردم که همه بتونن از این آموزش استفاده کنن. تمام نکات رو گفتم. امیدوارم این چیپس خلالی خونگی رو درست کنید و دوست داشته باشید.