بامیه پلو! بامیه پلو یه پلو مخلوط خوش عطر و طعم و جذابِ که خیلی آسون و راحت تهیه میشه و به قدری خوشمزه اس که حتی اگه طعم بامیه رو تو غذا دوست نداری با این پلو عاشقش میشی!
شاید تا به حال این پلو رو جایی ندیده باشی اما از نتیجه اش شگفت زده میشی!
مواد لازم برای تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی
- بامیه ریز خورشی ۲۵۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
- پیاز درشت ۲ عدد
- فلفل دلمه ای ریز خرد شده نصف پیمانه
- برنج ۲ و نیم پیمانه
- رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرپُر
- نمک + فلفل سیاه + زردچوبه
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران غلیظ دم شده ۲ قاشق غذاخوری
دستور پخت بامیه پلو با قلقلی گوشت
۱. اول بامیه ها رو تمیز بشورید و قسمت ساقه بالای کلاه بامیه رو با چاقو خیلی کم جدا کنید و تو روغن سرخ کنید.
۲. یه پیاز درشت ریز خرد شده رو با روغن تفت بدید تا سبک و طلایی بشه بعد بامیه ها + رب گوجه فرنگی + نمک + فلفل سیاه + آبلیمو رو به پیازها اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
بعد یک استکان آب جوش رو روی بامیه ها بریزید در ماهی تابه رو ببندید و اجازه بدید تا ۲۰ دقیقه با شعله ی ملایم بامیه ها بپزن و آبشون کامل کشیده بشه.
۳. تو این فاصله گوشت چرخ کرده + یه پیاز رنده شده آب گرفته + نمک + زردچوبه + فلفل سیاه + ۲ قاشق آرد سوخاری رو با هم مخلوط کنید و قلقلی های ریزی درست کنید و تو روغن سرخ کنید.
بعد قلقلی های گوشت + فلفل دلمه ای نگینی رو به مواد بامیه اضافه کنید و کمی تفت بدید و کنار بذارید.
۴. برنج رو که از قبل با نمک خیس دادید کمی زنده تر آبکش کنید کف قابلمه روغن بریزید ته دیگ نان یا سیب زمینی قرار بدید لایه لایه برنج و مخلوط بامیه قرار بدید زعفران دم شده بدید و بذارید دم بکشه.
بعد از حدود ۴۵ دقیقه پلو لذیذ شما آماده اس با زرشک و پیاز داغ تزئین و نوش جان کنید!