بامیه یکی از شیرینی های پر طرفدار ماه رمضونه. اما این بامیه هندی بدون فر طعم بهشت میده! رویه ی تردی داره و داخلش نرم و پر از شیره هست!

دیدین بعضی بامیه ها به خاطر پخت نا مناسب مغزشون سفت میشه؟ این مدل بامیه اصلا این اتفاق براش نمی افته و به نظرم برای کسایی که برای اولین بار بامیه درست میکنن گزینه ی خیلی عالیه.

میدونید بامیه هندی مورد علاقه ی منه. باید بگم که نیاز به فر دار و خمیرش باید قبل از سرخ شدن بره توو فر.
اما به جرات میگم که بینظیره. باور کنید بهترین بامیه ای بود که درست کردم.

هر چقد تعریف کردم دیگه بسه، بریم سر اصل مطلب.


مواد لازم برای تهیه بامیه هندی بدون فر

  • آب ۲۵۰ گرم
  • آرد ۱۲۵ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شربت بار یک قاشق غذاخوری
  • روغن برای سرخ کردن و شربت به میزان لازم

دستور پخت بامیه هندی بدون فر

طرز تهیه بامیه هندی بدون فر بسیار خوشمزه و متفاوت

برای شروع ابتدا آب و روغن روی حرارت.

آموزش طرز تهیه بامیه هندی

روی حرار ت ملایم زمان میدیم تا به جوش بیاد.

آموزش بامیه هندی به صورت تصویری

سپس آرد رو یکباره اضافه میکنیم.

طرز پخت بامیه هندی با عکس
تند تند هم میزنیم تا به شکل گلوله ای در وسط ظرف جمع شود. ۵ دقیقه زیر و رو میکنیم و هم میزنیم به این روش داغ زدن میگویند. از روی شعله برداشته زمان میدیم تا خنک شود.

دستور تهیه بامیه هندی خانگی
بعد چهار عدد تخم‌مرغ درشت و یک قاشق شربت بار اضافه میکنیم و با هم زن خوب میزنیم تا کاملا به خورد هم بروند.

بامیه هندی مرحله به مرحله
در قیف ریخته و با ماسوره شکوفه بر روی کاغذ روغنی چرب شده قیف میزنیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

برای پخت بامیه هندی بدون فر کف تابه رو کاغذ روغنی پهن کنید و کمی چرب کنید و با ماسوره شکوفه بر روی کاغذ روغنی چرب شده قیف بزنید. روی شعله پخش کن با حرارت کم حدود 15 تا بیست دقیقه زمان بدید تا بپزه.

طرز تهیه بامیه هندی مرحله به مرحله
بعد از فر خارج کرده در روغن داغ سرخ میکنیم.طرز پخت بامیه هندی بدون فر

سپس در شربت در حال جوش می اندازیم.

روش تهیه بامیه هندی خوشمزه

بعد از خنک شدن آماده سرو است. نوش جان

برای تهیه شربت بار ۲۵۰ گرم شکر ۱۲۵ گرم آب نصف استکان گلاب را روی حرارت گذاشته نزدیک نقطه ی جوش نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کرده و ده دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و غلیظ بشه یک قاشق گلوکز اضافه کرده دو دقیقه دیگر بجوشد و بعد شربت ما آماده است.

برای تست قوام کمی از شهد رو بردارید داخل به ظرف بریزید و داخل یخچال بزارید و بعد از سرد شدن کامل اگر شهد حالت کشدار داشت و از قاشق به راحتی ریخت و قطره های آخر به شکل چکه چکه بود کافیه در غیر این صورت اجازه بدید قوام بیاد.

بعد از سرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال یا کابینت به مدت یکسال میتونین نگه دارید.

اگر شهد زیاد و با شعله بالا بجوشه شهد شکرک میرنه و اگر شهد قوام نیاد بعد از مدت کوتاه شهد کپک میزنه. گلوکز اختیاریه، اما باعث براق شدن شربت میشه.

نکات مهم و فوت وفن های پخت بامیه هندی

  • به جای روغن مایع از روغن جامد هم میتونید استفاده کنید.
  • ظرفی که خمیر رو داغ میزنید بهتره نچسب باشه.
  • آرد بامیه بهتره آرد شیرینی پزی باشه.
  • شربت این نوع بامیه باید کمی رقیق باشه بر خلاف بقیه ی بامیه ها.
  • کاغذ رو غنی چرب کنید نه خیلی ولی حتما چرب کنید.
  • نیازی نیست داخل فر کامل بپزه فقط کمی رویش سفت بشه و پف کنه کافیه.

طرز تهیه بامیه هندی با خامه و کره

مواد لازم

  • آرد ۱۰۰ گرم تقریبا ¾ پیمانه
  • آب ۲۰۰ گرم (تقریبا ۱ لیوان دسته دار فرانسوی که نیم بند انگشت خالیه)
  • تخم مرغ ۳ عدد متوسط
  • کره ۱ و نیم قاشق سوپ خوری
  • خامه صبحانه دو قاشق سوپ خوری
  • وانیل نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

آب، خامه، کره هم دمای محیط رو مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بذارید، وقتی از کنار ظرف جوش ریز زد آرد الک شده رو یکباره بریزید و تند هم بزنید تا خمیر جم و یکدست بشه.

خمیر یکدست و لطیف رو به مدت ۱۵ دقیقه توو تابه جم و پهن کنید تا آب اضافه تبخیر بشه .این مرحله خیلی مهمِ. بهش میگن داغ زدن خمیر.

حالا خمیر رو به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. اجازه بدید از داغی بیفته. کمی که خنک شد(توجه کنید گرما داشته باشه کمی) دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید. (یه تخم مرغ مخلوط شه بعد دومی رو بزنید.) باتخم مرغ آخر وانیل هم اضافه کنید.

تو این مرحله خمیر چسبنده است. نه شله، نه سفت.

سینی رو کاغذ پهن کنید روشو چرب کنید، فر رو روی ۲۰۰ درجه بذارید و اجازه بدید گرم بشه.

حالا خمیر رو تو قیف ماسوره دار بریزید به صورت توو خالی و گرد پایپ کنید. ماسوره ام نداشتید ساده ام میشه ولی خوب با ماسوره شکلش قشنگ تر.

حالا به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید توو فر بپزه. قشنگ پف میکنه و روش یکم طلایی میشه پختش ولی کامل نیست، از فر خارج کنید و سریع تو روغن سرخ کنید.

سرخ که شد داخل شربت بار ولرم رو به سرد بندازید و اجازه بدید چند دقیقه بمونه تا شهدو جذب کنه.

  • بعد خارج کنید و توی سبد بریزد تا شهد اضافش خارج بشه.
  • برای این مقدار مواد ۳ تا تخم مرغ متوسط کافیه.
  • بامیه هارو بیش از حد سرخ نکنید.
  • شربت بارُ حتما اصولی درست کنید.
  • غلظتش باید مثل عسل روان باشه.
  • اگه شربت بار خوب نباشه بامیه ها سریع نرم میشن.