من بیشتر اوقات بامیه رو بدون کره با روغن جامد درست می کنم و بامیه رو 1 دقیقه توی شهد میذارم تا زیاد شهد نکشن.


مواد لازم برای تهیه بامیه بدون کره با روغن جامد به روش قنادی

  • آرد سفيد 200 گرم
  • آب 300 گرم
  • شربت بامیه یا عسل 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ (بدون پوست) 200 گرم (بسته به بزرگی و كوچكی تخم مرغ ها 3 تا 4 عدد ميشود)
  • روغن جامد يا كره 20 گرم

دستور پخت بامیه بدون کره با روغن جامد به روش قنادی بدون خمیر مایه

طرز تهیه بامیه بدون کره با روغن جامد

برای شروع ابتدا آب را داخل قابلمه ای ریخته و روغن جامد یا کره و شهد زعفرانی یا عسل را به آب اضافه کرده و روی شعله گاز قرار داده تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد سریعا آرد اضافه گردد والا آب تبدیل به بخار شده و ممکنه آرد به صورت خمیر یک تکه درنیاید.

سريع آرد را با آب مخلوط کرده تا خمیر یک تکه بدست آید.

وقتی خمیر یک تکه شد و از قابلمه جدا شد به پختن خمیر ادامه دهید تا وقتی که صدای جلز و ولز از ظرف به گوشتان برسد نهایتا تا 5 دقیقه خمیر را در قابلمه هم بزنید. تا خمیر پخته شود. بعد خمیر را در ظرفی پهن کنید و بگذارید در فضای آشپزخانه سرد شود. (در یخچال نباید خمیر را سرد کنید.)

طرز تهیه بامیه بدون کره
بعد از كمی سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را در ظرفی شكسته كمی هم زده و كم كم به خمير اضافه می كنيم.

طرز تهیه بامیه با روغن جامد

كمی تخم مرغ می ريزيم، خمير را با دست ورز می دهيم تا تخم مرغ بخورد خمير رود و بعد كمی ديگر از تخم مرغ اضافه می كنيم. تا آخر.

خمير را در قيف با ماسوره دلخواه میريزيم. درون تابه روغن فراون ريخته (حرارت خاموش) خمير را در آن شكوفه می زنيم و با قيچی مي بريم. (قيچی را روغنی كنيد).

طرز تهیه بامیه به روش قنادی

بعد آن را روی حرارت ملايم رو به كم، قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب هم می زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند.

نکات پخت بامیه بازاری

بعد از سرخ شدن باميه ها را در ظرفی لبه دار ريخته و شربت ولرم رو به سرد رو قاشق قاشق روي آنها بدهيد:يكي دو دقيقه بعد باميه ها را با كفگير به ظرف ديگری منتقل كنيد تا از شربت اضافی كف ظرف جدا شوند.

دستور پخت بامیه بدون کره
اگر پرشهد دوست داريد بجای اينكه شربت رو با قاشق روی باميه ها بريزيد، باميه ها را توی شربت بيندازيد.

دستور پخت بامیه با روغن جامد

برای شربت
  • شكر 500 گرم
  • آب 170 گرم
  • زعفران كمی
  • گلاب 3 قاشق غذاخوری
  • آبليمو 2 قاشق چای خوری (یا جوهر لیمو به ذره)

شكر و آب رو با قاشق هم بزنيد تا قدری از شكر حل بشه بعد بذاريد روی حرارت كم. حالا دیگه فقط با تكون دادن دسته های قابلمه شربت رو بهم بزنيد. وقتی جوش آمد، گلاب و آبلیمو و زعفران را اضافه میذاریم حدود 5 دقیقه بجوشه. بعد بذارید سرد بشه. شربت بعد از خنک شدن غلیظ تر میشود.

نکته:

  • میتونید 1 قاشق غذاخوری گلوکز هم همزمان با آبلیمو اضافه کنید.
  • میتونید گلاب رو کمتر بریزید و بقیه اش رو به آب اضافه کنید.

طرز تهیه بامیه بدون خمیر مایه